SLADJANI PREDODJEVIĆ OPROSTILA POLICIJA

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: B.B./SašaProkić

Sladjana Predojević je uspela u onome što niko nije, policija joj je sve oprostila.

Rođena u Novom Gradu, Odrasla u jednom malom mestu 20 km od Novog Grada po imenu Krslje. Kako je otac bio u muzičkim vodama, tako je uz njega zavolela muziku, i tako krenula da peva sa 19 godina aktivno, i sama da zarađuje od svoga rada.

„Tata i ja smo pjevali zajedno jedno vrijeme…. Tata mi je i objasnio kako da se ponašam, da ima prednosti i mana, i da nije lako baviti se muzikom, ali ljubav prema muzici je velika….. Najveća sreca u mom životu je moj sin Petar, necakinja Jovana, kao i moja zdrava porodica… Nastupala sam na raznim proslavama, i mnoga fina mjesta obišla zahvaljujući muzici. Upoznala sam mnoge velike zvezde sa estrade, zahvaljujući muzici. Odlučila sam da snimim pjesmu, i hvala Bogu pokazala se uspijesna, planiram i dalje da snimam.

Aktivno radim sa mojim kolegama iz benda Boki bend, inače smo i familija moja sestra Svjetlana Predojević i zet Bojan Novaković, i tako da je to kod nas predivno u svakom smislu.Zelim da se zahvalim svima koji su mi pružili pozdsku u ovom mome pa još malo punoljetnom pevačkom stažu. Najviše želim da se zahvalim mojoj porodici, koji uvek imaju razumevanja. I veliko hvala BN produkciji koja mi je pružila priliku da se nađem pored najboljih.

„Oprosti policijo“ je naišla na baš dobar odziv kod publike, i nisam mogla ni da zamislim da će napraviti ovakav uspeh. U planu mi je uskoro još jedna pesma, ali imam u planu i duet sa jednim mladim kolegom, videćemo da li autorska pesma ili cover, što je sada veoma popularno.
Moram da priznam da mi policija zaista malo progleda kroz prste, ali negde je to i normalno jer sam jedina koja je za sada ispevala naše čuvare u plavom.

https://www.youtube.com/watch?v=HDhHA4yB_mo


Slađa ističe da publika svakako uskoro može da očekuje dosta toga novog, i unapred svima želi sve najbolje u predstojećim praznicima i novoj 2023 godini.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

ESTRADNI KUTAK