Sladja Allegro obradovala je svoju publiku novim projektom pod nazivom „Muzika iz starog filma“ !!!

  • Autor: Saša Prokić

12/01/2021

Sladja Allegro obradovala je svoju publiku novim projektom pod nazivom „Muzika iz starog filma“.

Do sada je izbacila 3 obrade njenih starih pesama od 10 koliko je najavila, a neke od ovih obrada  su nalaze u trendingu na youtube platformi.


Pesme su radjene u studiju Dak Music Shop iz Kragujevca, gdje je snimljen i video…

Ovaj cover njenje pesme iz 2014. godine uradila je u svom pevačkom maniru, a kada muziku, tekst i aranžman uradi Sharan Nikolić i još kada se u jednoj prostoriji nadju muzičari takvog kvaliteta, kao što su Sharan Nikolić, Dejan Janković Dekara, Ivan Mitrović, Eki Shabani, Petar Trumbetaš, onda to postaje raj za uši.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Možda, ovim coverom Sladja poručuje svojim fanovmima da se krčka nešto novo, i da će uskoro svoje mngobrojne fanove i poštovaoce njenog muzičkog dela obradovati novim singlom  ..

Kada ova situacija sa korona virusom uskoro prodje, moći ćemo ponovo da uživamo u njenim nastupima, a do tada uživajte u ovom coveru.

https://www.youtube.com/watch?v=gFC0ovAHgF4I da, naravno nismo zaboravili da Sladji i Zoranu čestitamo godišnjicu braka, koja je bila 11. januara i da im poželimo da još mnogo godina slave, i naravno, uživaju u odrastanju ćerkice Mile.

ESTRADNI KUTAK