REPLAY BEND I PRINCEZA-EVO ŠTE JE PEDJA REKAO O OVOJ PRELEPOJ BALADI

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Saša Prokić

Replay bend još jednim singlom oduševio je sve ljubitelje dobre pesme, a ovog puta radi se prelepoj baladi PRINCEZA.

Naime, Pedja  Stojković  ili popularno Pedja Replay, svojim nesvakidašnjim glasom još jednom je pokazao da se radi o vrhunskom vokalu. Ova prelepa balada budi u svakom slušaocu emociju i jednostavno posle prvog slušanja ova pesma će vas  osvojiti na prvo slušanje

Takodje, bitno je napomenuti da je na ovom muzičkom projektu muziku, tekst, ali i scenario radio baš Pedja, dok je aranžman uradio Pavle Janković..

Da su Pedja, kao i njegov Replay bend poštovani u estradnim krugovima ,pokazuje i to što je na ovoj prelepoj baladi prateći vokal Ivana Selakov, što ovoj pesmi daje još veću draž..

Pitali smo Pedju kada je napisao ovako lepu pesmu evo šta je rekao za naš portal:

 Pedja Replay: “Pesma je nastala u periodu corone. Skoro dve godine sam je pripremao, radio, tražio neku melodiju koja će, nadam se, ostati za buduće generacije.  Ono što je mnogo bitno, pesma Princeza nije laž, svaka reč je istinita i autobiografska”.

Saša Prokić: Sve kolege na estradi, kao i svi mi koji volimo da te slušamo, znamo da si vrhunski vokal, ali odakle ideja za scenario spota, sve si oduševio!  

Pedja: “Svaki kadar koji sam osmislio nije lažan, sve u spotu je istinito, sve je to priča o ljubavi. Sve što se u prošlosti desilo, trudio sam se da na parčetu papira  to prenesem. Kako na papiru tako i na ekranu, trudio sam se da to kroz neku vrstu umetnosti i dočaram.  Da li sam uspeo, to će ljudi sami da ocene. Ali ništa ne bih mogao da ostvarim sam, da nisam imao saradnike koji su zajedno sa mnom radili na tome!  Aranžman je radio Pavle Janković, video spot Andrija Beloica- Uživoteka. Ali bez Joce Savića , Milene Perić, Nikole Simovića, tj mojih članova benda, moje najveće podrške, jednostavno rečeno, da nije njih nikada ne bih mogao sve to da sprovedem u delo”.

I kao što smo  već na početku teksta napisali, ovaj singl prati izuzetno lep spot, za koji je, ponovićemo još jednom, scenario radio Pedja Replay. I da vam mi ne bismo prepričavali pesmu i spot, preporučujemo vam da odmah na youtube ukucate PRINCEZA i prepustite se emocijama…

(Klik na PLAY )

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

ESTRADNI KUTAK