PRVIH PET godina braka Marine i Danila iz Progressive benda !!!!

  • Autor: Saša Prokić

16/11/2019

Marina i Danilo, muzički prijatelji našeg portala i članovi jagodinskog Progressive band-a ove godine su prolavili petogodišnjicu braka. Njih dvoje zajedno rade punih 10 godina,, zajedno su 6, a u braku su punih 5 godina i imaju dvoje dece.


KLIK NA SLIKU- Foto: Printsreen-instagram

Da muzički brakovi i pored raznih predrasuda itekako mogu da budu skladni u funkcionalni, Danilo i Marina su dokaz svega gore navedenog.

Pored uspešnih nastupa koje imaju širom Srbije sa svojim PROGRESSIVE BANDOM njih dvoje su bračni par koji zrači pozitivnom energijom.

Marina se pored Danila i posle pet godina oseća kao princeza i da je to jedan od načina da se pokaže da je brak idealan je to  što on uvek nadje način da je prijatno iznenadi.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Njihova kruna ljubavi je da su pored starijeg sina, nedavno dobili prelepu ćerkicu, koja će još više učvrstiti ljubav ovog estradnog bračnog para.


A kako smo saznali, njih dvoje su u krugu najbližih prijatelja i rodbine odgledali snimak sa svoje svadbe i uživali u svemu što se dešavalo tog njima najlepšeg dana u životu, kada su jedno drugom rekli sudbonosno DA.

Naša redakcija želi Marini i Danilu da dočekaju kako srebrnu, tako i zlatnu svadbu, a da mi izveštavamo  o njihovim muzičkim i životnim uspesima..SREĆNO PROGRESSIVCI 

Ljubica 22
Ljubica 11t
mikrofon 2
note2

ESTRADNI KUTAK