PRVIH 10 godine Talasne Dužine

  • Autor: B.T./Sasa Prokić

14/11/2018

Na današnji dan pre tačno 10 godina čuli su se prvi tonovi od ekipe zvane TALASNA DUŽINA , prva svirka je bila te tada hladne i snežne večeri 18.2.2009. u Čorba cafe-u gde je sa bendom Bora otpevao nekoliko pesama, što je u tom trenutku za bend bila velika čast. 

Taj dan su bendu odlučili da obeležavaju kao njihov rodjendan.

Kako za nas portal kaže Bojan Tubić :“Hvala svim dragim ljudima koji su nas podržavali ove godine i bili uz nas, hvala kolegama, saradnicima, prijateljima bez vas mi ne bi bili isti, to je sigurno. Citiracu jednu od prelepih četitki koje smo dobili danas:
“Talasna dužino ulepšala si mnogima važne dane u životu, obične vikende pretvorila u nezaboravno – neobične. 

Danas je tvoj dan, dan kada si nastala, rasti i razvijaj se ali ne menjaj ono što te čini jedinstvenom i unikatnom…Prave si boje dodala u naše živote, talase plave, nijansu lave, vrtloge zelenog“

Bojan, kao i ostali članovi benda na  nasoj estradnojs scecni uživaju veliko povernenje  na našoj muzickoj sceni, a na naše pitanje kako je sve počelo i da li je verovao da će  punih 10 godina raditi ovako kaže:

„Uvek sam ostvarivao svoje snove, ali da mi je neko pričao da će san koji sam sanjao 2009 -te godine da bude toliko lep i na javi nisam siguran da bih mu verovao.

Zahvaljujući ljudima koji su postali mnogo više od saradnika, od prijatelja, bukvalno TD porodica mi naš san živimo i danas slavimo prvih10godina ostvarivanja naših snova.

Osnivajući ovaj bend mogao sam samo da poželim osobe kao što su: Džuka, Sladja, Igor, Tile, Deja.

Mi smo danas jako srećni i ponosni na ovaj naš jubilej i mislim da nam je zajednička želja da zajedno dočekamo i penziju za nekih skromnih 40 tak godina .“

 Ekipa našeg portala se pridružuje lepim čestitkama i želimo im još više upeha na muzičkoj sceni.

Bojane, Džuka, Sladjo, Igore, Tile, Dejo sve najbolje za vaših prvih 10 godina a naš portal MEDIA PS da napise još mnogo lepih tekstova o vama!!!

ESTRADNI KUTAK