PEVAČ JOCA CRNI IDE KA VRHU ESTRADE !!!

24/11/2021

Pevač Joca Crni koji je širom dijaspore poznat po svom sjajnom glasu ovih dana forsira svoje nove pesme sa svog albuma, a za sam start publici želi da stavi do znanja da je budućnost njegova. Sa svojim pesmama “Skupa prevara” i “Još jedna priča” napominje da želi na sam vrh estrade..

“Znam da vredim, znam da imam glas koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, i verujem u sebe. Ne retko mi se na nastupima desi da me ljudi pomešaju sa velikim Đanijem što je i normalno jer smo obojica rođeni na Kosovu i Metohiji a mi tamo na jugu svi umemo i znamo (smeh), da pevamo….

U izdanju BN MUSIC produkcije Joca Crni objavio je komplet album a kako sam kaže uskoro ide i saradnja sa njegovim prijateljima pevačima gde će snimati pesme za svoju dušu ali i za publiku. “Svadbarska” je već tu, on i Boki su je uradili vrhunski ali Joca sad želi da se skoncentriše na pomenute dve pesme pa posle na ostale.

Sa svojom ekipom procenio je da sve pesme objavi odjednom ali da ih periodično predstavlja medijima i publici što se pokazalo kad sjajan marketing, drugačiji od uobičajenih promocija koje se rade po objavi albuma.

https://youtu.be/uXOLmlJObJs

Kod Joce ipak radi se o tome da kada potpuno bude promovisao sve pesme, tek nakon toga ide zvanična promocija gde će u međuvremenu proceniti koju od pesama će i ekranizovati odnosno raditi spot.

Sve u svemu, obzirom na to da radi u Švajcarskoj, njegov media-marketing je nešto novo što će sigurno biti izazov i za ostatak estrade. Svakako što se tiče Joce ovo je samo početak njegovog “tornada” sa kojim želi da pozicionira svoje mesto među pevačima.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

Sport REKLAMA
ESTRADNI KUTAK