Pesma MOJ GETO ugledala svetlost dana !!!

  • Autor:Danijela Stojanović

14/11/2018

Milan Janković – Čorba, najpoznatiji mladi reper sa prostora Kosova i Metohije je svojim fanovima priuštio još dobre muzike. Novi spot za pesmu „Moj geto“ je ugledao svetlost dana.

„Spot je posvećen svim onim Srbima koji su večno u nekim mukama i „glibu“, kojima je svaki dan nova životna borba.“ – rekla nam je Jelena Nikolić, predsednica AMC „Marilyn Monroe“ koji je pomogao u snimanju spota i u kome i ona lično učestvuje.
Milan Janković Čorba je nadimak dobio po Bori Čorbi jer je sa vrlo malo godina učestvovao u spotovima Riblje čorbe.Takođe se ostvario i u duetu sa ovom rok grupom kroz rep muziku. Podršku za realizaciju spota ovaj mladić je dobio kako od  AMC „Marilyn Monroe“ iz Ćićevca, tako i od okolnih moto klubova.

https://www.youtube.com/watch?v=lkxncJP-y2o

Spot je sniman na teritoriji Gnjilana, Silova i na Šar planini, na opštu  oduševljenost tamnošnjih stanovnika koji su bili vrlo gostoljubivi. „Građani Gnjilana su nas sa odušvljenjem ispoštovali tako da je snimanje spota proteklo mirno što mi je jako bilo interesantno, jer sam se ipak pribojavala rizika“ -dodaje Jelena.
Očekuje se veoma velika preglednost spota s obzirom da je promo najava spota imala preko 3000 pregleda za veoma kratko vreme.

ESTRADNI KUTAK