PAKET ARANŽMAN na odmoru od Kopaonika, Madjarske, Austrije do Bugarske !!!

  • Autor: Saša Prokić

17/02/2020

Kao i svake zime, mada se za ovu ne može reći da je bila baš prava zima, članovi Paket Aranžman benda našli su malo slobodnog vremena da sa porodicama i voljenim osobama provedu nekoliko dana na nekoj od naših i komšijskih planina.


PRIVATNA ARHIVA PAKET ARANŽMAN-KLIK NA SLIKU

U ovom bendu desile su se neke promene o kojima smo već pisali, tako da su i ovu godinu počeli furiozno sa velikim brojem nastupa, kako klupskih svirki, tako su traženi i na proslavama i svadbama.

Da bi napunili baterije, neki od članova su bili na odmoru na Kopaoniku, Divčibarama, ali isto tako u Madjarskoj, Austriji i Banskom u Bugarskoj..

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Sada kada su odmorni, kreću u nove muzičke pobede. Nedavno su snimili zabavni miks, radi se na snimanju stranog ali takodje i narodnog mixa.
Na ovaj način Paket aranžman bend će predstaviti sebe u svim muzičkim pravcima..

A kako smo ekskluzivno saznali, novi pevač ovog benda o kome smo već pisali, rećiće subonosno DA.

Naime, Gute će 22. februara ući u bračne vode sa poznatom makedonskom pevačicom Elenom Milenkovski..

ALEKSANDAR GUTE MARINKOVIC

Foto: Privarna arhiva-A.M.Gute

Mada su oni vec duže vreme u vezi i uskoro će postati srećni roditelji, 22. februara  biće to samo kruna njihove velike ljubavi.


S obzirom da je Paket Aranžman bendu ova godina krenula u veoma pozitivnom tonu, nadamo se da do kraja  tekuće godine možemo da očekujemo pored pomenutih mixeva koji se snimaju i singl, jer bi tada PAKET BIO PRAVI PAKET ARANŽMAN !!!

ESTRADNI KUTAK