OSTAVLJENA–muzički prvenac NEMANJE TOPLICE !!!

  • Autor: Saša Prokić

04/06/2020

Nemanja Toplica, momak iz srca Šumadije, tačnije iz Topole, je neko ko je u svom prvom pojavljivanju u Zvezdama Granda odmah skrenuo pažnju na sebe. Nije mala stvar pojaviti se u tako velikom takmičenju, i već u prvom takmičenju ući u polufinale.


Klik na sliku-Foto: printsreen-youtube

To je kod ovog, tada sedamnaestogodišnjeg golobradog dečaka, bio prelomni trenutak u životu i odredio mu životni pravac-muziku.

Njemanja danas ima svoj StandBy Band sa kojim nastupa, kako širom Srbije, tako i u inostranstvu, a zbog svoje energije na nastupima veoma su traženi.

Ali, ova godina je očigledno Nemanjima, jer se 3. juna i na youtube pojavio njegov prvi singl „OSTAVLJENA“.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Na njegovom muzičkom prvencu radila su proverena imena, a kako je Nemanja rekao za naš portal MEDIA PS i našu stranicu ESTRADNI KUTAK, veoma je ponosan na njih i da mu je veoma drago što su svi stali iza njegove prve pesme.

Da biste lako zapamtili reči ove pesme pobrinula se Divna Milovanović, koja je napisala ovaj tekst, a da bi sve ispalo kao treba, aranžman je uradio Dušan Glišić..

Ali, pesma kao pesma ne bi bila to što jeste, da nije bilo dobrog spota.

“Maksimalno poverenje sam imao u LCF MEDIA i prezadovoljan sam kako je uradjen spot za moju prvu pesmu”, rekao nam je Nemanja.

S obzirom da je pesma tek nedavno izašla, a već je postala slušana, ne sumnjamo da će tim koji je Nemanja okupio oko sebe dugo trajati.

A ono što je još važno, kako smo ekskluzivno  saznali, je da će uskoro, tj. u toku leta, biti snimljen i drugi singl ovog mladog Šumadinca.

A,naravno, to znači da će Nemanja i StandBy Band ove godine biti itekako traženi. Nemanjino vreme tek dolazi, i o njemu, kao i bendu će se tek pisati…


A da bismo vam približili još više Nemanju, uživajte u njegovom prvom singlu – „OSTAVLJENA“ !!!

Ne treba zaboraviti, da je ovo vreme hiperprodukcije i da moraš biti neko ko poseduje onaj fakor X koji će te izdvojiti od ostalih, a on to jeste, zato dobro zapamtite ovo ime – NEMANJA TOPLICA.

ESTRADNI KUTAK