OČEKUJU VAS NEVEROVATNA IZNENADJENJA PROGRESIVE BENDA- Za početak Summer Medley

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Saša Prokić

Nedavno su se u PROGRESSIVE BENDU desile tektonske promene, ali oni sada rade još jačim intezitetom i sa još većom energijom.

Prošlo leto su iskoristili da bi snimili više covera koje sada predstavljaju na svom officijalnom youtube kanalu. U prethodna dva meseca objavili su deset acustic covera koje su nazvali Summer Medley No.1 (Acoustic cover) I Summer Medley No.2 (Acoustic cover) ..

Samim tim su napravili odličan mix pesama koje su nekada dominirale estradnom scenom Ex Yu, i pokazali da je ovaj bend itekako atraktivan, jer pored domaće muzike, Marina i Milica su pokazale da im i španski jezik nije stran..
Jedna od numera koja je nama privukla pažnju je Asereje, koju u orignalu izvodi Las Ketchup, a pokazala je da su Milica i Marina itekako muzički potkovane i da im jezička barijera nije prepreka.

Kako smo od Danila Jokića ekskluzivno saznalić ove godine PROGRESSIVE BAND krece još jače i još bolje na osvajanje naše estradne scene i da se od ovog benda ove godine očekuje još velikih muzičkih iznenadjenja.
Naravno, mi ćemo uvek biti tu da prvi saznate novosti koje će vam PROGRESSIVE BEND prirediti ove godine..
A do tada, ako do sada niste čuli njihove acustic covere, odmah posetite njihov novi youtube kanal koji je za kratko vreme zapratilo više od 2000, pa to isto uradite i vi.
Nije teško, dovoljno je jedno subscribe i za početak uživajte u Summer Medley Acoustic coverima Progressive benda.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

ESTRADNI KUTAK