Neće vam biti SVEJEDNO kada čujete novu pesmu Sladje Allegro !!!

  • Autor: Saša Prokić

14/03/2020

Jedna od najtraženijih I najangažovanijih pevačica ex Jugoslavije, Sladja Allegro snimila je novi singl koji se od 15h nalazi na njenom youtube kanalu.


Foto: printsreen-youtube

Novi singl nosi naziv SVEJEDNO, a s obzirom da je Sladja poznata kao neko ko snima najbolje i najlepše pesme sa milionskim pregledima, ne sumnjamo da će SVEJEDNO postati mega hit .

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Da bismo vam to i dokazali, preporučujemo da odmah na youtube ukucate SVEJEDNO i čujete njenu novu pesmu, a posle samo prvog slušanja vama neće biti SVEJEDNO koliko je dobra pesma.

Pesma je snimljena pre više od godinu dana a spot uradjen pre dva meseca, jer više volim da provodim vreme sa ćerkicom Milom nego da snimam spot, a i inače nisam neki ljubitelj snimanja spota, više volim da pevam nego da glumim, rekla je za naš portal MEDIA PS Sladja Allegro.


Eksluzivne fotografije sa snimanja spota-Klik na sliku


Foto: privatna arhiva

Za njenu novu pesmu  je tekst, scenario, produkciju i reziju radio Saša Nikolić Sharan dok je aranžman radjen u Diamond Beat produkciji.

Posle hitova  poput ,Kraljica ,Imendan,  Afrika i mnogih drugih koji broje višemilionske preglede na youtube ne sumnamo da će SVEJEDNO biti veliki hit..

https://www.youtube.com/watch?v=nPS6RTXwr3k

Zbog Korona virusa koji je zahvatio naš continent i gde su mnogi nastupi kako Sladje Allegro, ali i njenih kolega otkazani, nju nije ovo uplašilo već je snimila novu pesmu koja će vrlo brzo ući u uši i srca svih koji je vole.

ESTRADNI KUTAK