MASKARADA BEND I ČOVJEK IZ SJENE !!!

  • Autor: Saša Prokić

25/02/2020

Naslov kaže- ČOVJEK IZ SJENE, a mi kažemo da će banjalučki Maskarada bend napraviti ozbiljan  bum na estradnoj sceni, jer oni nisu bend iz senke, već je to naziv njihovog prvog singla koji će se premijerno pojaviti na Oskaru popularnosti u Banja Luci 3.marta 2020-te godine.


Svoj muzički prvenac uradili su u svojoj režiji i veoma su ponosni na to, tekst ove, verujte nam, prelepe pesme, napisao je frontmen ovog benda Darko Vrhovac a muziku i aranžman Darkov brat Perica.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Do kraja marta biće završen i spot za njihov prvi singl ČOVJEK IZ SJENE, tako da će na estradnu scenu stupiti velikim korakom.

Drugim uzastopnim nastupom, na inače dvadeset i trećem po redu Oskaru popularnosti, koji se održava u BanjaLuci u Sportskoj dvorani “Borik”, gde učestvuju najveća imena Ex jugoslovenske estradne scene, Maskarada bend će predstaviti svoj prvi singl ČOVJEK IZ SJENE.


S obzirom na njihovu mladost i energiju koju šire, sigurni smo da će Darko, Ivana, Perica, Milenko i Bernard, članovi ovog benda, itekako privući pažnju na sebe i nastaviti tradiciju da iz ovog dela Balkana dolaze vrhunski bendovi i pevači, a njihov poznati menadžer Veljko Čivčić može biti itekako ponosan na  ovakav bend.

ESTRADNI KUTAK