MARINA VALO odličan vokal ali i odličan nastavnik !!!

  • Autor: Saša Prokić

16/03/2021

Danas kada je estrada faktički stala zbog korona sitacije, malo je estradnih umetnika koji se mogu pohvaliti da je škola koju su završili kao mlađi sada došla do izražaja.


Jedna od pevačica naše estradne scene je i Marina Valo, veoma dobar vokal Progressive benda, ali i dobra nastavnica srpskog jezika, barem tako kažu učenici kojima trenutno predaje…

S obzirom da je završila srpski jezik i književnost, sada kada veliki deo estrade ne radi, kao što smo na početku napisali, njena škola došla je do izražaja.

Zbog svoje vedre energije i vokalne sposobnosti veoma je važna karika Progressive benda, ali sada se ispostavilo, a kako smo mi saznali, da je i te kako dobar nastavnik sprskog jezika i da je deca vole…

Nadamo se da će se ova situacija najzad staviti pod kontrolu i da će se estrada na velika vrata vratiti u naše živote, a dok do toga ne dođe uživaćemo u Marininom singlu – “My Stranger “.

https://www.youtube.com/watch?v=w0_njLLj4l0

Naravno, moramo istaći da je za ovu numeru urađen i spot koji je snimljen pre tačno godinu dana, a u kom učestvuje i Marinin suprug Danilo, takođe član Progressive benda.

Spot možete pogledati i na našem portalu ali i >>KLIK OVDE

ESTRADNI KUTAK