MARIJA LUKIĆ-TITULA

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: S.P.

Kada pevač traži pesmu, bira se nešto najbolje, a tako je uvek kod pevačice Marije Lukić.

I ovog puta uradila je isto-izabrala je najbolje, tako da se na youtube platformi pojaviio novi singl Marije Lukić – “TITULA”.

Pored njenih dosadašnjih hitova – Loši geni, Istorija Ljubavi, Hoču da te ubijem, Zemlja poroka i drugih, koje je do sada snimila, ona je otišla korak dalje i snimila je nešto što prati svetske trendove.

„Jako sam uzbudjena zbog svega što je usledilo nakon što je TITULA ugledala svetlost dana, iako su mnogi već znali naziv pesme, ali nisu čuli pesmu i imali mogućnost da pogledaju spot.
Komentari su i više nego fenomenalni. Ono što je najvažnije, da se pesma vrlo visoko plasira medju mladim ljudima koji su razumeli poruku pesme, i da nije važno koji auto voziš i koju TITULU imaš, već kakav si čovek, na čemu sam posebno zadovoljna i zahvalna i Bogu i ljudima.

Do danas mi je stiglo na stotine poruka gde mnogi od njih pesmu već znaju napamet a koleginice ih već pevaju na svojim nastupima“, izjavila je za naš portal Marija Lukić.

„Od ponedeljka 24. jula pesmu možete videti i čuti na skoro svim nacionalnom radio stanicama i televizijama, kako u Srbiji, tako i širom Balkana. Čak su me kontaktirali odredjeni radio reporteri iz dijaspore da me obaveste da će od sada i naši ljudi u Americi moći da čuju TITULU na svojim radio stanicama.

„Ne znam šta reći, osim jedno veliko HVALA DRAGI LJUDI, jer ja sam ovde zbog vas, dodala je Marija.

A na pitanje šta očekujem, ostaću dosledna svojoj misiji, nemam očekivanja. Zapravo, znam da je sve u Božjim rukama i očekujem da će, kao i do sad, biti ono što je najbolje i što i treba da se desi, u pravo vreme i na najbolji mogući način“.

Kao i uvek, svaki njen spot ima neku prateću priču, mali film. Marija vodi računa da bude sve uklopljeno, od glumaca u spotu, a neretko ona ume i da glumi u spotu i još više zaintrigira svakoga ko posluša i pogleda spot. Svi se vrate po nekoliko puta ne bi li odslušali i pogledali spot, što je slučaj i sa spotom TITULA.

Veoma bitno je reći da je video je uradio Vuk Protić, ideja i organizacija spota Srki i Mara, dok je ideje pretvorio u stvarnost dr. Protić, tekst je radila Tatjana Radjenovic a muziku i aranžman Aleksandar Kobac.

I što kaže stara izreka, tim koji pobedjuje ne treba menjati.. Zato uživajte u MARIJI LUKIĆ I TITULI …

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

ESTRADNI KUTAK