Kulturna manifestacija Krupanjsko leto 2019. !!!

  • Autor:SladjanaTesić

09/08/2019

Manifestacija Krupanjsko leto 2019. održava se 4. god za redom. U okviru manifestacije predstavljeni su poznati izvodjači, folklorne sekcije, pozorišne  predstave  za decu i odrasle.


Foto: Sladjana Tesić

Po rečima Vladimira Vojinovića organizatora Kulturnog leta Krupanj, ove godine je prvi put pružena prilika  da se pretstave i amaterski  bendovi, pretstavljanje amaterskih bendova počelo je 18. 7. i traje do 15. 8. 2019.god.

Stručni žiri boduje bendove u tri kategorije dodele nagrada.

Proglašenje pobednika održaće se 22.8. 2019. u 20,30 časova. 

Prva kategorija je za najbolji bend dobija komletan sistem ozvučenja, druga kategorija – najbolji  gitarista,  dobija procesor i treća kategorija – najbolji vokal, dobija bežični mikrofon marke Shure.

Vrednost nagrada je 350 000 dinara.

noteee3 (660 x 140)
noteee2 (660 x 140)

Svi izvodjači ovog Kulturnog leta imali su obezbedjen smeštaj, hranu, prevoz koje je uz izuzetno osoblje  učinilo izvodojačima  mnogo lepši i ugodniji boravak.

Po rečima organizatora  manifestacije, Vladimira Vojinovića,  cilj je da se mladi muzičari podstaknu i afirmišu, da pokažu najbolji deo sebe u profesiji koju su izabrali….

Može  se glasati  putem instagrama –  @kulturnoletokrupanj –  jedan lajk – jedan glas, pa možete odmah da odete na instagram i glasate.


 

Sekretar skupštine opštine Krupanj Mladen Marković, kao jedan mladi i perspektivan čovek, zalaže se za kulturne manifestacije u opštini Krupanj  kojih ima mnogo dobiju na reklami.

Ti me bi gradjani Srbije a i šire mogli se upoznati sa raznovrsnim dogadjajima ovoga kraja.

Ukoliko smo u Vama probudili radoznalost, možete posetiti Krupanj gde se nalazi hotel Grand koji svojim gostima maksimalno izlazi u susret kako bi boravak bio nezaboravan i kako bi se stvorila želja za ponovni povratak..

O pobednicima inforisaćemo Vas  22 avgusta posle proglašenja pobednika..

mikrofon 2
note2
ESTRADNI KUTAK