HOT DOG – SINONIM ZA DOBAR ROK 

Autor video i foto: Danijela Stojanović

Subotnje veče ljubitelji rok muzike proveli su u Galeriji, poznatom paraćinskom kafiću koga karakteriše odličan izbor muzičkih grupa koje nastupaju.

Hot dog je bend koji je u ovaj lokal prvi put zakoračio pre 5 godina i već prvim taktovima osvojio srca publike. Lako je zaključiti da je Galerija opet bila puna, pevalo se i đuskalo do sitnih sati. Posebnu draž nastupu dali su nekadašnji dens hitovi odeveni u ruho rok zvuka.  Od svog prvog nastupa 2012.  godine, kruševački bend Hot dog postaje sinonim za odličan rok zvuk, besprekorne vokale i pune lokale u kojima nastupaju.   „Kriv za sve“ je Marko Marković.

Rođen je 10.01.1986. u Kruševcu. Završava srednju Medicinku školu, zatim DIF, a onda odlazi u London gde se usavršava za fitnes instruktora. Pored Marka, sastav benda čine još: Marija Živkovic – vokal, Danijel Mašic – gitara, Nenad Ristić – bas gitara i Dražen Ardalić – bubanj.

Marko – „Ljubav prema muzici dobija viši nivo u srednjoškolskim danima. Prvi kontakt sa instrumentom dešava se  u prvom razredu srednje škole.  Počeo sam sa ritam gitarom, kasnije bas gitarom i pevanjem i nakon toga se vratio na ritam gitaru i pevanje.“

 Danijela Stojanović : “ Marko, ti 2016. „nestaješ“ sa muzičke scene.“ 

Marko: „Rad na brodu je trajao tri godine. Radio sam kao fitnes instruktor a u slobodno vreme se družio sa muzičarima na brodu. Za to vreme sam obišao celu Aljasku, Aziju, Karibe i na kraju sam morao da se vratim zbog korone. Odmah po povratku, dosao na svirku u Basement Bar-u, bez da kažem ikome i odradio svirku… rest is history“ – kroz osmeh nam priča Marko. 

D.S. – „Kakve utiske nosiš sa nastupa u Galeriji?“ 

Marko – „Odlično se sećam te prve svirke i sećam se odlične atmosfere, tako da sam se nadao istoj atmosferi i sada u subotu ali svirka je potpuno prevazišla moja očekivanja. Nisam se nadao tolikom naboju pozitivne energije od strane publike. Ta energija nas je „vozila“ svo vreme.“   Hot dog, koji je već okupirao pažnju publike, sve više dobija medijsku pažnju.

Dobar glas daleko se čuje, a Marko nije „dečko koji obećava“, već koji ispunjava i očekivanja i obećanja.

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

PRIJATELJ  TEKSTA

ESTRADNI KUTAK KULTURA VESTI GRADA PARAĆIN