GORAN MLADENOVIĆ ODUŠEVIO NOVIM COVEROM !!!

  • Autor: Saša Prokić

24/04/2021

Svako ko prati Gorana Mladenovića na društvenim mrežama videće da je ovaj pevač itekako muzički aktivan..


Naime, Goran poštuje sve mere koje su propisane od strane države, ali da radi na sebi i unapredjuje sebe muzički u svakom smislu, tj snima covere koji se nalaze i na njegovim društvenim mrežama.

Ovog puta našu pažnju je privukao duet coverom, koji je Goran snimio sa koleginicom Sanjom Đurić u MUZIČKOM STUDIJU „S“.

Goran i Sanja su uradili cover „Nemoj mnogo da me voliš“ koji u originalu pevaju Sloba Radanović i Dara Bubamara,. Pesma na youtube platformi broji preko 20 miliona pregleda.


Ovom pesmom (coverom) koja je izuzetno zahtevna Goran je pokazao da je kao što smo već napisali, muzički sazreo i da je došlo vreme da snimi novi singl..

Goran Mladenović je prvim singlom PILE MOJE već je ozbiljno skrenuo pažnju na sebe, ali, kako korona popušta i kako se svi nadamo da će se estrada vratiti u naše živote, od njega bi trebalo očekivati ponovo nešto novo i isto tako dobro, kao što je PILE MOJE.

A kako su Goran i Sanja otpevali, predlažemo vam da obavezno poslušate,  kako na našem tekstu, tako da zapratite i Gorana na facebooku  gde možete videti koliko je muzički aktivan.

https://www.youtube.com/watch?v=1aYuy38glj4

A do tada svi ćemo uživati u njegovim glasovnim mogućnostima, kako na youtube tako i na društvenim mrežama.

I NARAVNO, NISMO ZABORAVILI, GORANU je 23.aprila bio rodjendan,  zato Gorane SREĆAN ROĐENDAN  i mnogo dobrih hitova želi ti redakcija našeg portala MEDIA PS.

ESTRADNI KUTAK