EVO KO JE PRELEPA DEVOJKA NA FOTOGRAFIJI SA ALEKSANDROM MLADENOVIĆ

PR tekstPRAVO JE VREME DA NAUČITE ENGLESKI ILI ŠPANSKI JEZIK

Autor: S.Prokić

O  pevačici Aleksandri Mladenović ne treba mnogo pisati, jer o njoj govore pesme sa višemilionskim pregledima. Iako je veoma popularna, i dalje je ono malo devojče koje dolazi sa juga Srbije a koje je svojim glasom osvojilo estradu.

EVO KO JE PRELEPA DEVOJKA NA FOTOGRAFIJI SA ALEKSANDROM MLADENOVIĆ

Foto: Alesandra Mladenovic-facebook

Ipak, popularnost je nije promenila, i dalje je aktivna na društvenim mrežama gde često objavljuje fotografije, kako sa svojih nastupa, tako i sa drugarima, kolegama, ali i rodbinom.

Ono što našem oku nije moglo da promakne, jeste fotografija koja je na drutvenim mrežama facebook i instagram privuklo pažnju velikog broja pratilaca, je pitanje ko je lepa devojka koja je na fotografiji u kupaćem sa Aleksandrom.

Naime , radi se o njenoj sestri Valentini, koja, ako malo bolje pogledate, veoma liči na sestru, i šta drugo reći sem da se radi o dve lepotice..

 “Mnogi nam kažu da baš ličimo“ , rekla je Aleksandra za naš portal, što se na fotografiji i vidi..

Jedna uspešna, ostvarena estradna zvezda, a i druga, takodje, ima sve predispozicije da zaseni i estradu i modne piste, kao i Aleksandra.

Ako je i Valentina talenat za muziku kao sestra, onda će estrada postati tesna kada se ovakve dve lepotice pojave na nastupu. Znači, ostaje da vidimo da li će i Valentina uzdrmati estradu onako jako kao i Aleksandra.

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

ESTRADNI KUTAK