Bojan Veličković prelepu baladu “Nedostajes” posvetio nedavno preminuloj sestri Bobani !!!

  • Autor: Saša Prokić

01/02/2021

Bojan Veličković prelepu baladu “Nedostajes” posvetio nedavno preminuloj sestri Bobani !!! Potresna sudbina naše, poslednjih godina najuspešnije streljašice, reprezentativke i evropske šampionke, Bobane Momčilović Veličković, inače Bojanove sestra od strica, bila je inspiracija i okidač da nastane prelepa balada „Nedostajes“.


Inace, Bojan Veličković je profesionalni muzičar, profesor solo pevanja, od nedavno nastupa sa svojim bendom ElMaestro i iza sebe redja samo hitove..

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Bojan Veličković, prijatelja našeg portala dolazi na ideju da uradi kompoziciju koja je posvećena ovoj fantastičnoj ali tragično nastradaloj mladoj ženi.

Naravno, Bojan je ovom prelepom baladom i prelepo uradjenim spotom, pokazao koliko mu sestra nedostaje i po prvi put u dugogodišnjoj karijeri neće se voditi brojkama pregleda na youtube, već se sa puno emocija posvetio ovoj pesmi.


Zato vam predlažemo da „NEDOSTAJEŠ“ čujete i na našem portalu, ali isto tako vam predlažemo da na youtube ukucate-BOJAN VELIČKOVIĆ NEDOSTAJES.

https://www.youtube.com/watch?v=zxqASVXgQbM

I da vam je srce od kamena NEDOSTAJES ce vam naterari suze na oci !!!’

ESTRADNI KUTAK