Prirodnjački centar „Svilajnac“ će ponuditi svoj program obrazovnog turizma i gostima hotela Grand na Kopaoniku !!!

  • Izvor: Prirodnjački centar „Svilajnac“

25/01/2020

Prirodnjački centar „Svilajnac“ u periodu od 01.02. do 15.02.2020. godine ponudiće svoj program obrazovnog turizma i gostima hotela Grand na Kopaoniku.


Foto : Printscreen video PC SVILAJNAC

Menadžment hotela Grand prepoznao je zajedničke ciljeve i interesovanja shvativši da Prirodnjački centar na jedinstven način, jedinstvenim sadržajima mlađoj populaciji približava nauku ,edukaciju i obrazovanje.

Upravo iz tih razloga u periodu zimskg raspusta a ujedno i najveće posećenosti hotela Grand na Kopaoniku, Prirodnjački centar će deci i roditeljima probližiti kroz zabavne interaktivne sadržaje dočarati koliko je zapravo nauka zanimljiva i koliko je obrazovanje važno.


Prirodnjački centar u saradnji sa hotelom Grand na Kopaoniku i zajedničkom željom da se deci, mladima i roditeljima približi obrazovanje, nauka i naučna dostignuća na jedinstven, zanimljiv i interaktivan način koji je i najpristupačniji upravo ovoj ciljnoj grupi.

Mladi naučnici će na ovaj način podizati nivo znanja i unaprediti razvoj kreativnosti.Roditelji i deca će imati prilike da više puta u toku dana po nekoliko sati učestvuju u različitim programu i da upoznaju razvoj planete zemlje kroz različite epohe pa sve do nastanka čoveka.
Program Prirodnjačkog centra „Svilajnac“ podrazumeva:
Postavljanje posebne instalacije brendiranog i dizajniranog turističko-edukativnog kutka „ Pop-up Science Corner (PCS)“
 Virtuelnu vodičku turu
 Pozorišnu predstavu
 Animaciju dece
 Mini bioskop
 Mini kviz „Bunar želja“
Roditelji i deca će imati prilike da više puta u toku dana po nekoliko sati učestvuju u različitim programu i da upoznaju razvoj planete zemlje ali i da osvoje besplatne ulaznice za Prirodnjački centar Srbije u Svilajncu.

EKONOMIJA VESTI GRADA SVILAJNAC