DOPISNIK VOLONTER

VOLIŠ NOVINARSTVO

-Ukoliko želite da postanete dopisnik (VOLONTER) na portalu  MEDIA PS (www.media-ps.rs) potrebno je da na e-mail: office@media-ps.rs pošaljete vaše podatke (ime, prezime,  mesto ) 

 -Jedan od ciljeva portala  je da mlade ljude željne afirmacije na medijskom polju Srbije afirmiše na taj način što će za početak postati dopisnici VOLONTERI na portalu  MEDIA PS i na taj način ući u svet novinarsta. 

Vaši prilozi biće po potrebi “uređeni” od strane uredništva portala. Ukoliko budu zanimljivi oni će biti objavljeni na portalu.

-Svaka Vaša informacija mora biti strogo proverena sa Vaše strane pri pravljenju tekstova da nebi došlo do zloupotrebe teksta i fotografija  (ukoliko se slika neka ličnost to uraditi uz obaveznu saglasnost) 

-Uzmite u obzir da je u interesu portala MEDIA PS objavljivanje članaka kako lokalnog tako i globalnog karaktera i široke interesne sfere koji će zanimati naše posetioce iz svih delova kako Srbije  tako i sveta. 

-Takođe vas pozivamo da postanete slobodni novinar (VOLONTER) i pratite sva moguća dešavanja u Vašem mestu a na taj način posetioci portala će biti blagovremeno obavešteni kako u Vašem tako i o Vašem gradu o svemu što se dešava.

Zapamtite, da mnoge vesti imaju praznina i na nama je da ih popunimo. 

-Ukoliko objavljujete članak iz drugih medija naravno uz predhodni dogovor, i našu saglasnot, dužni ste da navedete autora, (izvor informacije) i linkovati (obavezno ) vest sa sa stranice sa koje je vest preuzeta. 

-Sve vaše tekstove ukoliko ste dopisnik (VOLONTER) iz grada šaljte isključivo na e-mail : novinargrada@media-ps.rs

– Portal MEDIA PS osnovan je početkom (krajem januara) 2014. godine i ima za cilj da privuče što veći broj posetilaca koji će biti blagovremeno obavešteni o svemu što bi jednom posetiocu portala bilo zanimljivo da pročita ili pogleda.

– Ovaj portal čine mladi ljudi koji žele da  pruže korisne informacije svim posetiocima portala,  saradjujuci sa  svim nacionalnim, regionalnim, lokalnim i   i  medijima na obostranu korist. 

  Informacije na našem portalu su kako autorske, tako i preuzte sa drugih medija sa kojima naš portal saradjuje, naravno uz njihovu saglasnost o prenosenju informacija uz obavezno navodjenje  izvora. 

(drustvo, ekonomija  hronikasportVesti grada, kultura, E,BRATE,Mozaik Života , (muzička strana)>>  Note srca, estradni kutak Preporuka za izlazak  itd.)

S POŠTOVANJEM UREDNIŠTVO PORTALA

POSTANITE DOPISNIK (VOLONTER)

SPONZOR POSLEDNJEG TEKSTA