DANI MODE u Vrnjačkoj Banji i 10. dodela nagrada Anny STYLE AWARDS !!!

30/07/2021

DANI MODE u Vrnjačkoj Banji i 10. jubilarna dodela nagrada Anny STYLE AWARDS okupiće najistaknutije pojedince, najbolje predstavnike i najzvučnija imena sa domaće i inostrane scene.

„Cilj nam je da pošaljemo jaku poruku, pokažemo društvenu odgovornost, pružimo podršku, opravdamo kvalitet jednog od najboljih kulturnih događaja u zemlji i regionu i čvrsto pozicioniramo lidersku ulogu Vrnjačke Banje na kulturnoj sceni Srbije.
Uz podršku Opštine Vrnjačke Banje i TO Vrnjačke banje, inovativnim pristupom i zanimljivim programom naglasićemo koliko je važno da se kao društvo uključimo i podjednako razmišljamo o novom pristupu kulturnim dešavanjima i razvoju turizma, potencijalima i kvalitetu domaćih brendova i kompanija, značaju saradnje sa inostranim uspešnim predstavnicima, kreativnim i istaknutim pojedincima“, kaže za naš portal vlasnica i direktorka A.P.Models agencije, Ana Pantić Račić.


Svojim konceptom i sadržajem ovaj događaj predstavlja jedan od najznačajnijih kulturnih internacionalnih događaja u Srbiji, koji pored poštovaoca kulture, umetnosti i stila, brojnih gostiju iz zemlje i inostranstva, lokalnog stanovništva – okuplja i najeminentnije ličnosti iz kulturnog i javnog života Srbije i okolnih zemalja, brojne uspešne predstavnike iz poslovnog sveta, a koji prati izuztetno velika medijska pažnja i podrška.

Program ove godine podrazumeva:
DRESS CODE – BUSINESS WHITE
20:30 – 21.00 h
RED CARPET (crveni tepih) – PRESS WALL
fotografisanje poznatih ličnosti, učesnika i dobitnika nagrada i priznanja

21.00 h
SVEČANO OTVARANjE MANIFESTACIJE
Predsednik opštine Vrnjačka Banja, g-din Boban Đurović

DODELA NAGRADA I PRIZNANjA
Nagrade i priznanja namenjeni su ličnostima čiji je uspešan rad obeležio 2021. godinu
(oblasti: turizam, moda, biznis, muzika, kultura, umetnost, film)

REVIJE KOLEKCIJA INOSTRANIH MODNIH DIZAJNERA
• Marios Karavasilis – Grčka, kolekcija “ ECHO collection •Reimagined• „
• Sanja Veličković – Slovenija, kolekcija ’’NEITHER BLACK – NOR WHITE’’
• Marina Ilić – Srbija, modne instalacije

22.00 – 22.30 h
ZAVRŠNICA VEČERI

-Manifestaciju će pratiti LIVE STREAMING kao i snimanje TV specijala posvećenog ovoj manifestaciji, koji će biti emitovan na preko 30 TV širom Srbije, BiH i Hrvatske.

BIZNIS REČ SRBIJA GRADOVI