RADI SE DRŽAVNI PUT SVILAJNAC-MEDVEDJA-Evo po kom sistemu će se kretati saobraćaj…

PR tekstVELINGTON ČIZME – ŠARENI IZBOR ZA SIVE KIŠNE DANE

Izvor:O.S.

PZP KRAGUJEVAC kao izvodjač radova potpisao je ugovor za rehabilitaciju državnog puta IIA reda broj 160 SVILAJNAC-MEDVEDJA, čiji je investitor JP „PUTEVI SRBIJE“.

Foto pixabay

Za potrebe izvodjenja radova izradjen je saobraćajni projekat na koji je dobijeno rešenje nadležnog Ministarstva.

Za potrebe izrade završnog sloja asfalta, izvodjač radova saobraćajnim projektom predvidja preusmeravanje saobraćaja sa državnog puta IIA reda broj 160 Svilajnac – Medvedja preko državnog puta IIA reda broj 185 Glogovac – Medvedja.

Izvodjenje radova će se vršiti po sledećim deonicama uz POTPUNU OBUSTAVU SAOBRAĆAJA:

  • Dana 23. septembra 2024. god radovi će se izvoditi od km 53+520 km +380 u naseljenom mestu Troponje (Zatvaranjem jednog ulaza u selo, koji je bliži Despotovcu). Za saobraćaj će biti obustavljena deonica od skretanja za Suboticu i Roandu do puta za Troponje (bliže Svilajncu, koji će biti prohodan).
  • Dana 24. septembra 2024. god. radovi će se izvoditi od km 51+740 do km 53+520 u naseljenom mestu Sedlare (zatvaranjem jednog ulaza u selo Troponje, koji je bliži Svilajncu) do raskrsnice za Sedlare. Za saobraćaj će biti obustavljena deonica do ulaza u selo Troponje, koji je bliži Svilajncu do puta za Sedlare (koji će biti prohodan).

Dana 25. septembra 2024. god. radovi će se izvoditi od km 56+380 do km 58+820 u naseljenom mestu Jasenovo (zatvaranjem ulaza u selo Suboticu i Roandu) do raskrsnice u Medvedji.

Za saobraćaj će biti obustavljena deonica od ulaza u selo Subotica i Roanda do raskrsnice u Medvedji (skretanje za Jagodinu).

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

DRUŠTVO SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA DESPOTOVAC VESTI GRADA SVILAJNAC