MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

AKVA VOZ stigao u Jagodinu !!!

Zbog velikog interesovanja za Jagodinu kao turistički centar, preduzeće „Srbija voz“ iz Beograda uvelo je posebnu železničku liniju Beograd – Jagodina – Beograd.

Foto: printsreen

Zbog velikog interesovanja za Jagodinu kao turistički centar, preduzeće „Srbija voz“ iz Beograda uvelo je posebnu železničku liniju Beograd – Jagodina – Beograd, na kojoj svake subote saobraća „Akva voz“. 

Putovanje „Akva vozom“ donosi i popuste od 40 posto za ulaz u sve jagodinske turističke destinacije, Akva park, Muzej voštanih figura i Zoološki vrt i tako je dnevna ulaznica za Akva park, za one koji putuju „Akva vozom“, 300 dinara, a za decu do 12 godina 100 dinara.

 

Povratna karta za „Akva voz“ na relaciji Beograd – Jagodina – Beograd iznosi 660 dinara, a za đake, studente i penzionere 330 dinara, dok je za decu do 7 godina besplatno.

 „Akva voz“ saobraća svake subote. Polazak je sa beogradske železničke stanice „Prokop“ u 08:25, a povratak iz Jagodine je u 18:35. 

„Akva voz“ će svake suboite voziti na relaciji Beograd – Jagodina – Beograd do sredine septembra, odnosno do kraja letnje turističke sezone. 

PRETHODNE VESTI

MOJITO BAND –NE ZNA ONA!!!