David nije mogao protiv Novaka !!!

09/07/2019

David Gofan nije mogao protiv Novaka Đokovića… Pokušao je, dao je sve od sebe, ali na kraju nije imao šanse protiv najboljeg tenisera sveta

to ; printsreen-youtube

Nije bilo lako. Nivo je bio visok od samog početka meča. Dobro sam igrao, uzeo sam brejk. Ali, i on je dobro igrao. Jedino što bih voleo je da nisam napravio toliko duplih greški. Kao što sam rekao, nivo je bio veoma visok, bilo je teško pratiti ga – istakao je Gofan.

On je nastavio u istom ritmu.

– Od početka sam sve uradio ispravno. Čim je imao brejk zaostatka, vratio se i izjednačio rezultat. Počeo je da igra bolje, servirao je bolje, takođe. Posle toga je bilo teško. Uvek je bilo razmena, ali je on u svemu bio bolji. Kada propustite takvu priliku u prvom setu, on dobije više samopouzdanja i stvari postanu teže.

Gofan nije bio mnogo tužan.

– Razočaran sam jer sam izgubio. Ali, na kraju je sve pozitivno. Veoma sam srećan zbog nivoa na kome sam odigrao celu sezonu na travi. Sada jednostavno treba da nastavim ovako. Ponovo igram svoj najbolji tenis, zdrav sam. To je najvažnije. Sada je vreme da se malo odmorim, da potom uđem u formu i pripremim se za prelazak na tvrdu podlogu – jasan je Gofan.


Ali, kako prenosi  portal Informer SVET TENISA NA NOGAMA! Tajfun Rafa u polufinalu, vreme je za „FEDAL“!

Stopama Rodžera Federera ide i Rafa Nadal! Španac je u polufinalu Vimbldona bio bolji od Sema Kverija – 3:0 (7:5, 6:2, 6:2)

Čeka nas spektakl! Kao i Švajcarac i Nadal igra sjajno u Londonu pa je jasno da će duel dve legende biti fantastičan! 

Nadal nije imao mnogo problema sa Kverijem. Odigrao je dobar meč, i kada je uspeo da prvi set, posle solidne borbe, reši u svoju korist bilo je jasno da Amerikanac nema šanse da ga zaustavi. 

U borbi za finale očekuje nas 40. teniski klasik. Nadal vodi sa 24:15 i pripao mu je poslednji međusobni meč, a jedano je sigurno „Fedal“ će podići svet tenisa na noge!

Biće ovo prvi okršaj na čuvenom Centralnom terenu posle legendarnog finala 2008.


SPORT