Sportski vikend na fudbalskim terenima 

PR tekstVELINGTON ČIZME – ŠARENI IZBOR ZA SIVE KIŠNE DANE

Autor:Nebojša Garašević


Predstojeći vikend donosi nam na fudbalskim terenima dosta interesantnih utakmica i derbija.

Foto: FK “Sindjelić” Grabovac

Podjimo redom:

Srpska liga, grupa Istok, 4. kolo:

U Jagodini u subotu 31. avgusta od 16,30 časova GFK “Jagodina” dočekuje pirotski “Radnički”, jednog od kandidata za vrh tabele, istog dana pored Dunava u Prahovu igraju domaći “Dunav” i  “Jedinstvo” Paraćin, sutradan, 1. septembra od 11 časova u Svilajncu igra se Pomoravski derbi, gde na Bojači domaći “Radnički” dočekuje SFS “Borac” iz Paraćina, dok vodeći i novajlija u ligi su “Dinamo Jug” u Vranju od 16,30 časova dočekuje zahuktalu “Moravu 1918”  iz Ćuprije.

U Zoni Zapad u okviru 3. kola u subotu, 31. avgusta privlače pažnju susreti u Resavici, gde vodeći “Rembas” od 16,30 časova u Pomoravskom derbiju dočekuje trećeplasiranu “Mladost” iz Jovca.

U Despotovcu u resavskom i komšijskom derbiju sastaju se domaća “Sloga” i kandidat za najviši plasman, “Mladi Borac” iz Sedlara.

Foto:FK “Radnički” Svilajnac, FK “Sloga” Despotovac

U okiru 4. kola Pomoravske lige Jagodina biće interesantna 6 duela i to:

U  subotu, 31. avgusta od 16,30 časova u Bošnjanu kod Paraćina domaći “Borac 1950” u lokalnom derbiju dočekuje “Šumadiju” iz Trešnjevice, u nedelju 1. septembra od 16,30 igraju se utakmice sa velikom pažnjom “Napredak” Drenovac i “Budućnost” Miliva, “Partizan” će u Majuru dočekati ekipu “Vinogradara” iz Crkvenca, u Plažanu igra “Rudar” i bivši zonaš “Kušiljevo”, u Kolaru komšijski derbi, gde Kolare dočekuje “Mladost” Bukovče i u Grabovcu u derbiju kola igraju domaći “Sindjelić” i zahuktala “Kolonija” iz Jagodine.

U MFL Sever Jagodina u okviru 3. kola biće interesantna 3 susreta i to:

U Trnavi domaća “Trnava” dočekuje vodeći “Šantarovac” i u Duboki, gde domaće “Jedinstvo” dočekuje “Moravu” iz Ribara .

Oba susreta igraju se u subotu, 3l. avgusta od 16,30 časova. Dan kasnije, u nedelju od 16,30 časova igraju “Ursule” i “Mladost” Gložane, jedna od vodećih ekipa.

U grupi Jug u okviru 3. kola ima takodje 3 susreta koja su za fudbalske sladokusce i to:

U subotu 31 avgusta od 16,30 časova u Dražmirovcu gostuje “Radnički” iz Tekije, a u Lipovici kod Despotovca domaći “15. Avgust” dočekuje “Javor” iz Sladaje, a u nedelju 1. septembra od 16,30 časova u Izvoru igraju “ISK Izvor” i “Beljanica” Strmosten. Ljubitelji fudbala neka odluče sami gde će pratiti mečeve.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA VESTI GRADA DESPOTOVAC VESTI GRADA JAGODINA VESTI GRADA PARAĆIN VESTI GRADA SVILAJNAC