Pobeda, remi i 2 poraza pomoravskih klubova u Srpskoj ligi, grupa Istok 2. kolo

PR tekstVELINGTON ČIZME – ŠARENI IZBOR ZA SIVE KIŠNE DANE

Autor: Nebojša Garašević



U 2. kolu Srpske lige grupa Istok, koje je igrano juče i danas, pomoravski klubovi koji se takmiče u ovoj ligi, ostvarili su 1 pobedu, 1 nerešen rezultat i 2 poraza.

U subotu je u derbiju kola i komšijskoj Jagodini, ekipa “Morave 1918” iz Ćuprije iznenadila  je favorizovani domaći GFK “Jagodina”  i  odigrala 1:1 (0:0).

U Paraćinu je “Jedinstvo” pobedilo FK “Djerdap” iz Kladova 2:1(1:0), “SFS Borac” iz Paraćina je poražen na gostovanju u Zaječaru od ekipe “Timok 1919” sa 1:2 (0:1).

Svilajnački “Radnički”  i  u drugoj utakmici na svom terenu bio  je gostoljubiv i gosti iz Niša,  ekipa OFK “Sindjelića”, odnela je pobedu od 2:1 (0:0).

U trećem kolu sledeće subote 24. avgusta,  “Jedinstvo” iz Paraćina gostuje kod novajlije u ligi, u Trsteniku, kod ekipe “Trstenik PPT”, u Ćupriji novi derbi “Morava 1918” dočekuje ekipu “Timoka 1919” iz Zaječara, u nedelju, 25. avgusta na stadionu kraj fabrike stakla domaći “SFS Borac” od 11 časova dočekuje jos jednog novajliju u ligi, ekipu SU “Dinamo Jug”, u Vlasotincu domaća “Vlasina” dočekuje GFK “Jagodinu” iz Jagodine,  dok ekipa “Radničkog”  iz Svilajnca gostuje u Popovcu kod Niša ekipi “Budućnosti”.


Početak utakmica je u 17 časova.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA VESTI GRADA PARAĆIN VESTI GRADA SVILAJNAC