IVA KOLEV, mlada teniserka iz Ćuprije, osvaja turnire širom Srbije !!!

  • Autor: Saša Prokić

06/10/2019

Ćuprija-Da je Ćuprija rasadnik sportskih talenata govori i poslednji teniski turnir gde je mala teniserka Iva Kolev iz Ćuprije osvojila Turnir u Beloj Balanci u kategoriji do 10 godina.


Foto : privatna arhiva uz odobrenje roditelja

Turnir je otvoreno prvenstvo Istočne Srbije koji je ove godine održan u Beloj Palanci.

Iva trenira u TK „Slavija“ u Ćupriji, i ona je je tokom ove godine osvojila 4 prva i dva druga mesta  ali sve to nebi bilo tako da nije iza nje redovan trening, podrška roditelja, oca Baneta i majke Sanele koji su jako ponosni na svoju mezimicu, a veoma je važna i ogromna ljubav prema ovom sportu.

 Da bi  Iva ostvarila ove rezultate iza nje su se našli  vrhunski treneri, poput Milanke Miljković, koja je do pre mesec dana trenirala Ivu a sada je ona u rukama takodje dobrog trenera Saše Stančeva..


suncica2_o (600 x 130)
suncica3_o (600 x 130)


Foto : Prokić Saša

Grupu koja je sa Ivom čine još i  Ana, Anastasija, Jana, Eva i Dunja, a pod dirigenstkom palicom prethodno Milanke, a sada  Saše, te smo sigurni da će se pored Ive pisati o još nekom, jer su se Saša i Milanka kao treneri pokazali veoma uspešni.

Milanka je grupu koju vodi uvela u ova takmičenja i od njih stvara buduće asove, a Saša sada ide sa težim treniznima i nastavlja dalje u stvaranju pravih šampiona.

Kako je trener Saša Stančev rekao za naš portal MEDIA PS, ovo je ozbiljan pristup ovom sportu i da pored individualnog, postoji i grupni rad sa decom gde postoji dosta kategorija, te da će se on truditi da iz svake grupe i pojedinca iznedri po nekog budućeg sportistu koji će pretstavljati kako Ćupriju, tako i Srbiju.

SPORT VESTI GRADA ĆUPRIJA