„Futsalerima iz Topole bod protiv favorita iz Požarevca“

PR tekstVELINGTON ČIZME – ŠARENI IZBOR ZA SIVE KIŠNE DANE

Autor i foto: Filip Marković

Topola– Ekipa KMF Oplenac iz Topole ugostila je ekipu Požarevca, u derbiju kola.

Meč je počeo jako tvrdo i oprezno na obe ekipe, uz dosta trčanja, u prvom poluvremenu je vidjeno par šansi na obe strane, a domaći su iskoristili svoju šansu i preko Simića stigli do 1:0 na kraju poluvremena.

U nastavku se očekivalo da će ekipa Požarevca krenuti na sve ili ništa. Brzo su stigli do izjednačenja i preokreta, a nakon toga i do vodjstva od 1:3. Topolci nisu pali ni psihicki ni fizicki iako su bili desetkovani, te u 39. minutu stižu do dva brza gola, preko Živanovića i Simića koja im donose bod, a da je bilo malo više sreće, da je Simićev šut 15 sekundi pre kraja završio u mreži, ostala bi sva 3 boda u Topoli.

Više o meču za portal MEDIA PS govorio je Boris Milovanović:

Vaš utisak meča?

Boris: „Odličan meč sa dosta trčanja i sa dobrim tempom… Požarevac je preozbiljna ekipa i od početka zaslužuju da udju u viši rang . Ali vruć teren u Topoli niko ne voli… Naša igra je u suštini bila odlična, s obzirom da nas je bilo malo u rotaciji, svako od nas je dao poslednji atom snage.

Filip: Obzirom da ste bili desetkovani, da li ste zadovoljni bodom?

 Boris: „Kao što sam rekao, protiv ovakve ekipe kao što je Požarevac, i bod kod kuće je dobar, naravno, kad smo mi desetkovani, da nam je cele ekipa bila tu, ništa drugo osim 3 boda ne bih očekivao…“

Filip: Gubili ste 1:3, i niste pali, vratili ste se kad niko nije očekivao i uspeli da izbegnete poraz, da li je to taj mentalitet Topolaca da nikada ne odustaju?

Boris:“ To je naš mentalitet… Mi ne igramo klasičan futsal, mi igramo na trčanje, želju i naravno na srce…  Igramo kao Nemci, što bi se reklo, do poslednje sekunde…  Iskreno od 3 gola koja smo primili, dva su naša, tj našim greškama su dali, ali smo i dalje znali da možemo da dodjemo minimum do boda, a ostaje žal što je Simić omašio odličnu priliku 15tak sekundi do kraja…“.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT VESTI GRADA TOPOLA