NE, TO NIJE FATAMORGANA,TO JE NADICA SEČIVANOVIĆ

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Auor: Saša.Prokić /MEDIA PS

Devojka raskošnog glasa i nestvarne lepote ostaviće vas bez teksta kada vidite njene fotografije sa mora.

Foto: instagram-Nadica Sečivanović

Naime, radi ste o Nadici Sečivanović, pevačici koja, gde god da nastupa, dovodi atmosferu do usijanja, kako svojim glasom, tako i izgledom. Posle mnogobrojnih nastupa ovog leta, Nadica je rešila da napuni baterije za nove muzičke poduhvate i nastupe koji je čekaju.

Iako je na odmoru, Nadica je profesionalac i javila nam se, a na naše pitanje kada će i šta uskoro snimiti, odgovorila je USKOROOO

A šta to znači, mi znamo a USKORO ćete znati i vi.

Fotografije koje vidite nastale su na moru, i šta reći, nije ovo fatamorgana, već je u stvarnosti Nadica Sečivanović. Mnoge koleginice sa estrade mogu da joj pozavide na ovako izvajanom telu koje mami uzdahe muške populacije.

Ali, ima nešto još što je nama privuklo pažnju. Naime, radi se o logu našeg portala, tj peru, a ako malo bolje pogledate Nadičine fotografije, kako na našem tekstu ili njenom instagramu, videćete da i Nadica ima istetovirano pero.

Foto: instragram Nadica Sečivanovic-klik na foto

E sada, ako vam kažemo gde je pero, nećete odmah pogledati fotografije, zato, ako niste zapratili Nadicu na instagramu, uraadite to odmah i videćete isto što i mi.
E to je dokaz da mi znamo sa kim saradjujemo-samo sa najboljima, a šta nam je zajedničko-PERO.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

ESTRADNI KUTAK