MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

DAJTE MI VREMENA – uskoro na youtube kanalu HOPA CUPA BENDA !!!

  • Autor: Saša Prokić

Kao što smo već u predhodnim tekstovima najavili, HOPA CUPA BEND sprema nešto novo. USKORO će se na youtube kanalu ovog benda premijerno naći novi singl DAJTE MI VREMENA .

Da bi vam zagolicali maštu, prkazaćemo vam par slika i samo napomenuti da je muzički deo uradjen u CUBAUDIO produkkciji a pri kraju je i spot za ovu pesmu koji su radili ljudi proverenih imena. 

Foto na setu : Nenad Karlić

A da bismo vam još više približili ovu pesmu, reći ćemo vam samo da će za par dana biti uradjen tizer koji ćete moći videti i na našem portalu MEDIA PS. 

S obzirom da HOPA CUPA BEND itekako popularan u Srbiji i inostranstvu i da na svojim nastupima pravi vrhunsku atmosferu, reći ćemo vam da su nova pesma i spot uradjeni na vrhunskom nivou sa pravim timom o kojem ćemo više pisati u sledećem tekstu, gde ćemo vam predstaviti ko je zadužen za pesmu, arandžman, spot i drugo… 

Nagovestićemo vam još da u spotu glume pored članova ovog benda i druge poznate ličnosti koje nisu iz sveta muzike, ali i još jedno veoma poznato lice sa naše estradne muzičke scene.

 A dok se novi singl ne pojavi  na youtube kanalu HOPA CUPA BEND-a, predlazemo vam da, ako već niste, zapratite njihov  YT kanal, gde ćete uživati u pesmama i coverima ovog benda, a mi ćemo vas uskoro obavestiti kada je premijera DAJTE MI VREMENA..

„DAJTE MI VREMENA“  a HOPA CUPA BEND VAM DAJE REČ- USKORO USKORO USKORO !!! 

OSTALE VESTI

SLADJA ALLEGRO –  NE DAM TE