MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

Veliko ime srpske odbojke Ognjen Duduj!

7.kolo Prve Lige Srbije donosi nam veliki derbi neporaženih ekipa, Novi Sad ugostiće ekipu Karadjordja iz Topole.

Više o svemu za naš portal govori čovek čije je ime jako poznato u svetu odbojke, koji ima zavidnu inostranu karijeru, kao i sjajnu karijeru Srbiji.
 
Kako za njega mnogi bivši saigrači kažu, duša tima Ognjen Duduj!
 
F. M-Imate izuzetnu karijeru, šta je presudilo da dodjete u Karadjordje?
 
O. D-Hvala prvo za to izuzetna. 
Pa najviše je uticalo to što većinu igrača znam dugo godina, sa nekima sam i igrao u istom klubu, a druga stvar je ta što sam mislio da sam prepoznao ozbiljan projekat i sada sam siguran da nisam pogrešio.
 
F. MSezonu ste počeli jako dobro, šta očekujete u nastavku? 
 
O. D-Sigurni smo, dobro igramo, znamo se, odlična hemija se stvorila i jednostavno pobede su samo produkt toga. Što se tiče nastavka, očekujem i suguran sam da ćemo nastaviti da pobedjujemo i korak po korak napredujemo ka cilju…
 
F. MSledi vam meč za Novim Sadom, očekivanja? 
 
O.D-Mnogo težak meč nas očekuje, odlična ekipa sa odličnim trenerom i organizacijom. Igraju dobro na domaćem terenu, mladi su, željni igre, ali mislim da je to naša šansa jer smo daleko iskusnija ekipa. Biće sigurno dobra odbojka, mi idemo u Novi Sad po pobedu, pa sad… Realno smo kvalitetniji, što ćemo nastojati da dokažemo u petak.
 
F.M-Da li je plod uspeha spoj mladosti i iskustva? 
 
O. D-Siguran sam sa jeste. Na treninzima se pravi ta hemija koja se prenosi na utakmice. Mladji igrači su odlični, vredni i slušaju savete, što je izuzetno važno.
F. M-Kako sezona odmiče sve je više publike koja dolazi na odbojkaške mečeve?
 
O. D-Na poslednjoj utakmici protiv Borca iz Starčeva je bila skoro puna sala i to je svakako mnogo važno i drago mi je što Topolci prepoznaju to što radimo, jer mislim da je to sjajan način da se prezentuje jedan mali grad.
 
F. MDa li ste zadovoljni u ekipi Karadjordja? 
 
O. D-U Karadjordju sam prezadovoljan. Igrao sam u mnogim našim klubovima i u inostranstvu, ali mogu da kažem da ovakvu organizaciju i uslove sam imao možda samo u Vojvodini. Neverovatna organizacija, ljudi iz kluba koji su veliki entuzijasti čine sve da imamo sve što je potrebno, a mi im vraćamo igrama i pobedama.
U top 3 kluba Srbije što se tiče organizacije i uslova, bez ikakve demagogije. Srećan sam ovde!
 
F.M-Vas lični utisak sezone do sada? 
 
O. D-Početak kakav se može samo poželeti. Znamo koliko vredimo i idemo korak po korak do cilja, a to je superliga i prava promocija odbojke i grada Topole, koji po svemu što sam video i doživeo zaslužuje da ima superligaša u nekom sportu.-zaključuje Ognjen.. 
 
26. 11. 2021. godine
 
Od 20 časova
 
Novi Sad Maneks – Karadjordje Topola
 
Hala-SPC Vojvodina

PRETHODNE VESTI

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

PRIJATELJ  TEKSTA

ODMAH, ALI ODMAH KLIK NA PESMU