MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

Opština Topola raspisuje javni konkurs za raspodelu sredstava planiranih za investicije u sportu!!!

  • Autor: Dragana Marinković

Komisija za raspodelu sredstava planiranih za investicije u sportu raspisuje javni konkurs za raspodelu sredstava planiranih za investicije u sportu u 2021. godini.

Cilj javnog konkursa je unapređenje podrške lokalnim udruženjima i organizacijama preko kojih se ostvaruje javni interes u oblasti sporta.
Opština Topola će finansirati ili sufinansirati investicije u oblasti sporta koje se odnose na unapređenje kapaciteta postojećih sportskih objekata od javnog interesa i poboljšanje uslova za obavljanje aktivnosti sportskih udruženja ili organizacija na području opštine kroz podršku programima ili projektima a odnose se na: izradu projektno-tehničke dokumentacije za investicije u sportu, izgradnju i rekonstrukciju sportskih i pratećih objekata i investicije u ugradnu opremu na sportskim terenima.
Pravo prijave na javni konkurs imaju udruženja i organizacije sa sedištem na teritoriji opštine Topola i čiji se programi ili projekti realizuju na teritoriji opštine.
Konkurs će biti otvoren od 15. 3. 2021. do 30. 3. 2021. godine do 15h.
Prijave na konkurs se šalju na adresu:
Opština Topola-Komisija za raspodelu sredstava planiranih za investicije u sportu 
Bulevar Kralja Aleksandra I broj 9 ili na pisarnici Opštinske uprave opštine Topola.
 
O svim detaljima vezanim za javni konkurs za raspodelu sredstava planiranih za investicije u sportu možete se informisati na zvaničnom sajtu opštine Topola: www.topola.com

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

PRIJATELJ  TEKSTA

PRETHODNE VESTI

ZAPRATITE NAŠ INSTAGRAM PROFILKLIK OVDE