MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

Članice udruženja “Naše zlatno doba” iz Ćuprije se pridružile akciji koju organizuje FK “Rudar” iz Senjskog Rudnika !!!

  • Autor: Ž. Prokić

Fudbalski klub Rudar iz Senjskog rudnika uputio je apel za pomoć svim sadašnjim i starim Rudničanima, koji su nekada živeli u ovom malom rudarskom mestu, ili su tu rodjeni , da koliko ko može, uplati novac za renoviranje nekadašnje osnovne škole.

Foto: Naše zlatno doba / L. Mijušković

Nekadašnja osnovna škola osnovana je još davne 1896. godine, i  dugo godina zgrada nije bila u upotrebi.

Sada prostorije FK RUDAR-a iz Senjskog Rudnika izgledaju mnogo bolje nakon završenih radova. Vrednost izvedenih radova je oko 1.200.000 dinara.

Zato su i vredne članice udruženja “Naše zlatno doba” poželele da se pridruže svim humanim ljudima koji su svojim donacijama doprineli da se skupi potreban novac, iako će  sigurno biti potrebno još novca da bi ovaj fudbalski klub dobio prostorije kakve treba da ima svaki fudbalski klub da bi fudbalerima i svim članovima kluba bilo prijatno dok treniraju i vežbaju na putu ka još većem rangu. 

Lutrija je trebala da bude organizovana na Susretima Rudničana, 3. avgusta, ali je proslava zbog korone odložena.

Sve predmete koji su trebali da budu prodati toga dana, vredne žene su ostavile da se prodaju i dalje svima onima koji žele da kupe nešto od ovih divnih stvari.

 Tu su ručno radjene tople nazuvke, pletene torbice, zatim razni ručni radovi pout raznih prostirki, pačvoraka, torbe od platna, mnogobrojni dekupaži, na kutijama, flašama, razni jastučići, slike, iglenice, i još puno prelepih predmeta ručne izrade..

Lutrija se već uvelikoprodaje a ove vredne žene, orne su da se priključe svakoj akciji u kojoj se može pomoći.

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

PRIJATELJ  TEKSTA

PRETHODNE VESTI

ODMAH, ALI ODMAH KLIK NA PESMU