MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

Građani Ćuprije koji treba da budu revakcinisani u petak, 30. aprila, biće revakcinisani u ponedeljak, 3. maja !!!

  • Izvor: cuprija.rs

Ćuprija- Međunarodni praznik rada i Uskrs ove godine idu dan za danom, pa pošto su mnogi građani rešili da bar 1. maj tradicionalno provedu u prirodi – van gradova i svojih mesta prebivališta – nadležni za imunizaciju odlučili su da za predstojeće praznike neće biti vakcinacije i revakcinacije, uzevši u obzir da pomeranja revakcinacije u razmaku do sedam dana ne proizvodi ni najmanje negativne posledice, stoji na sajtu opštine cuprija.rs.

Tako će da usledi i kraća pauza u imunizaciji na punktovima u opštini Ćuprija.

Kako saznajemo, svi građani Ćuprije koji treba da budu revakcinisani u petak, 30. aprila, biće revakcinisani u ponedeljak, 3. maja.

Što se tiče Isakova, svi njegovi meštani koji u mesnoj ambulanti treba da budu revakcinisani u petak, 30. aprila, kao i oni kojima je termin za drugu dozu vakcina u ponedeljak, 3. maja, biće revakcinisani u sredu, 5. maja.

Iz Opštinskog kol-centra ističu da će njihovi volonteri o promenama termina pojedinačno da obaveste sve građane koje se ova promena tiče.

Medicinski deo opštinskog tima za imunizaciju i Opština Ćuprija građanima čestitaju predstojeće praznike i podsećaju ih da je neophodno da se odgovorno ponašaju i u narednih nekoliko dana.

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

PRIJATELJ  TEKSTA

PRETHODNE VESTI