ŽRK “Kolibri” iz Gornje Trnave kod Topole u berbi medalja

PR tekstPRAVO JE VREME DA NAUČITE ENGLESKI ILI ŠPANSKI JEZIK

Topola- U skupštinskoj sali Opštine Topola upriličen je danas prijem stručnom štabu i igračicama ŽRK “Kolibri” iz Gornje Trnave. Povod za čestitke mladim rukometašicama su sjajni rezultati ostvareni na turnirima u Bjeljini i Kostolcu.

ŽRK “Kolibri” iz Gornje Trnave kod Topole u berbi medalja

Foto: O.Topola

U Bjeljini je u vikendu za nama održan 6. po redu Bjeljina Handbal kup. ŽRK “Kolibri” je na turniru osvojio treće mesto u konkurenciji igračica 2010. godište i mlađe. O snazi takmičenja govori podatak da je učešće u ženskoj konkurenciji uzelo 67 klubova iz regiona.

Pored toga, u Kostolcu je pre petnaestak dana odigran rukometni turnir na pesku. ŽRK “Kolibri”, generacija 2010. godište osvojila je drugo mesto. U seniorskoj konkurenciji takmičilo se 2007. godište i osvojilo treće mesto.

Predsednik opštine Vladimir Radojković je pre svega čestitao mladim rukometašicama na uspehu. Rekao je da je njihov uspeh ponos i čast za Topolu pre svega zato što se radi o međunarodnim takmičenjima, a sa ovakvim rezultatima se prezentuje i opština kojoj ovaj i ovakav klub pripada. Istakao je da klub zaslužuje punu podršku i pomoć od strane Opštine.

Ubuduće će se obratiti posebna pažnja na vreme i uslove treninga ovih mladih rukometašica kao i na prevoz do sportske dvorane i nazad. Na sastanku se moglo čuti i da je za narednu godinu u planu postavljanje adekvatne podloge na postojećem terenu u Trnavi kako bi se obezbedili povoljniji i sigurniji uslovi za rad.

O.Topola

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT VESTI GRADA TOPOLA