U dvorani Kulturnog centra Topola sprovedena je akcija pod nazivom „Budi vidljiv budi bezbedan“

PR tekst ZAŠTO BAŠ DA SE UPIŠEŠ U AUTO ŠKOLU ADR REFLEKS

Izvor: O.Topola/F.Marković

Pasus1Topola- Traktoristi u akciji U dvorani Kulturnog centra Topola sprovedena je akcija pod nazivom „Budi vidljiv budi bezbedan“ namenjena pre svega vozačima traktora. Kampanju su pored zvaničnika Opštinske uprave podržali i predstavnici Poljoprivredno savetodavne službe Kragujevac.

Foto: Facebook-Opština Topola

Vozačima traktora je ukazano na važnost i značaj poštovanja saobraćajnih propisa, tehničke ispravnosti traktora, adekvatne osvetljenosti traktora kao i na rizike kojima su izloženi kada traktorom upravljaju.

Foto: Facebook-Opština Topola

Nakon ovog vrlo konkretnog i činjenicama potkrepljenog predavanja, predstavnici Poljoprivredno savetodavne službe Kragujevac su upoznali prisutne o aktuelnim podsticajima Ministarstva za poljoprivredu i besplatnoj analizi zemljišta.

Kampanju je organizovao Opštinski savet za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima na teritoriji opštine Topola u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja Republike Srbije.

Na kraju sastanka organizator je vozačima traktora podelio prigodne poklone koji će svakako uticati na veću vidljivost, a time i bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA TOPOLA