Sastanak radne grupe oko gasifikacije u Topoli

PR tekst JOŠ NIJE KASNO – UPIS JE U TOKU !

Autor: Filip Marković

U subotu je u opštini Topola održan sastanak radne grupe za sprovodjenje projekata gasifikacije zbog dodatnih 81 km mreže u opštini Topola.

Foto: D. J.

„Za prethodnih 25 dana uradjeno je oko 32 km mreže što do sada ukupno iznosi od početka gasifikacije oko 200 km. Do sada je u opštini Topola na gas priključeno oko 300 domaćinstava i na nedeljnom novou otprilike ima po 10 novih zahteva. Trenutno obradjenih za priključak je još oko 30-tak. Pošto smo imali dodatne zahteve meštana Žabara, Ovsišta, Guriševaca za dodatnim radovima to je prihvaćeno i izaćićemo i njima u susret“, napisao je Jovanović na svom fb profilu.

„Zahvaljujem se rukovodstvu Srbija-gasa na razumevanju. Juče su sa nama u Topoli bili Veroš Stanković izv. dir. Srbija Gasa kao i Aca Vučić, dugogodišnji tehnički direktor. Ispred izvodjača radova je bio prisutan generalni direktor DM investa Doša Milićević. Opštinu su u radnoj grupi zastupali Nemanja Kostić, Dragan Stojanović i moja malenkost. U ponedeljak u 11.30 časova održaćemo i sastanak sa rukovodstvom PZP Kragujevca da dogovorimo dinamiku radova i krećemo sa asfaltiranjem lokalnih puteva. Tada ćemo tačno znati koji dan krećemo. Ono što sigurno znam da će taj početak biti iz Plaskovca ili Svetlića“, navodi se u saopštenju većnika za infrastrukturu opštine Topola.

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA TOPOLA