Posthumnu zahvalnicu porodici estradnog umetnika Zorana Jovanovića uručio Predsednik opštine Topola Vladimir Radojković

Autor: O.T./ MEDIA PS

Vladimir Radojković Predsednik opštine Topola, uručio je porodici Jovanović posthumno priznanje – zahvalnicu estradnom umetniku Zoranu Jovanoviću.

Foto: f-O.Topola

Na sastanku održanom u sredu, 27. aprila, u skupštinskoj sali Opštine Topola, dodeljena je posthumna Zahvalnica Zoranu Jovanoviću, za doprinos u umetničkom-muzičkom stvaralaštvu i afirmaciji Topole i Šumadije. Za one koje to ne znaju, Zoran Jovanović je iz sela Zagorica kod Topole..

Foto: O.Topola

Zahvalnicu je primila Zoranova supruga Mica.

Na ovom sastanku su pored rukovodstva Opštine prisustvovali i članovi Jovanovićeve porodice, muzički radnici i prijatelji, navodi se na sajtu opštine Topola.

Miloš Pantić  je tom prilikom predstavio sažet prikaz muzičkog stvaralaštva pevača Zorana Jovanovića.

 Tom prilikom predsednik Radojković i pomoćnik predsednika Dragan Aksentijević izneli su na sastanku ideju stvaranja muzičkog festivala revijalnog karaktera.

Festival bi se održavao 12. jula u Topoli, I bio bi posvećen Zoranu Jovanoviću. Njegove estradne kolege bi izvodile upravo pesme koje su obeležile njegovu karijeru.

Kapetan potonulog broda, Zapalio bih celo selo, Preživeću preboleću, Volim brate moju Šumadiju, samo su neke od pesama koje je Zoran ostavio iza sebe i na taj način proslavio svoje ime i rodnu Šumadiju.

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

PRIJATELJ  TEKSTA

ESTRADNI KUTAK VESTI GRADA VESTI GRADA TOPOLA