STRAŠNA oluja nosila krovove u selima Topole

Autor: Filip Marković

Topola-Strašno nevreme večeras je pogodilo deo Topole.,Junkovac, Pavlovac, Šume i pričinjena je velika materijalna šteta .

STRAŠNA oluja nosila krovove u selima Topole

Foto: A. Pavlović, selo Šume

Informacije stižu iz minuta u minut našem novinaru iz Topole Filipu Markoviću, kao i Draganu Jovanoviću većniku za infrastrukturu Topole.

Dragan Jovanović, većnik za infrastrukturu u Topoli rekao je za naš portal sledeće:

„Deo Topole oko 17,30 časoova pogodilo je jako nevreme, praćeno jakim vetrom i gradom. Zahvaćena su sela Šume, Pavlovac, Natalinci, Junkovac i deo Donje Trnave.

Napravljena je ogromna šteta.  Od grada su stradali voćnjaci i usevi, a od olujnog vetra na kućama su  poskidani crepovi, veliki broj stabala je oboren, stradala su čak i stakla na automobilima.

Trenutno su sva sela bez napajanja električnom energijom, u toku noći nadamo se da će biti puštena struja, spasilačke ekipe su na terenu da se sanira koliko je to moguće i ja sam trenutno u kolima na putu ka tim selima”.

Kako je oluja protunjala kroz Topolu i pojedina sela Topole pogledajte kratki video zapis koji se nalazi na facebook stranici Dragana Jovanovića.

Foto: N.N.

Takodje je Dragan Jovanović dao važno obaveštenje za sve gradjane:

„Sutra će biti formirana komisija koja će izlaziti na licu mesta da se popiše šteta na krovovima i ostalim uništenim stvarima, ovim putem bih i preko vašeg portala zamolio sve gradjane da ukoliko sami urade krovove pre dolaska komisije, da slikaju pre početka radova, da bi opština mogla iz budžeta da pomogne odredjeni iznos. Situacija je jako ozbiljna i tragična za sve te ljude”.

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

PRIJATELJ  TEKSTA

DRUŠTVO VESTI GRADA VESTI GRADA TOPOLA