Na III Smotri rukotvorina u Ćupriji učestvovale i žene iz Resavice

Аutor: Ž. Prokić – MEDIA PS

Na poziv Aktiva žena „Naše zlatno doba“ iz Ćuprije 4 juna 2022. godine UŽ „Resavčanke“ su se kao i uvek rado odazvale da izlože svoje radove na III Smotri rukotvorina u okviru koje je bilo organizovano tradicionalno i takmičenje u brzom heklanju.

Na III Smotri rukotvorina u Ćupriji učestvovale i žene iz Resavice

U okviru smotre, gošće iz svih udruženja zajedno sa domaćinom, UŽ „Naše zlatno doba“ obišle su muzej Horeum Margi u Ćupriji i saznale više o ovom gradu na obali Velike Morave, Ćupriji.

Takodje, u okviru smotre na takmičenju u brzom heklanju, članica ovog udruženja, Nurković Dragica osvojila je prvo mesto.

Nada Milovanović, predsednik UŽ Resavčanke je za naš portal izjavila da su oduševljene organizacijom ove prelepe smotre, da su bile izuzetno lepo dočekane od strane domaćina, vrednih žena iz UŽ „Naše zlatno doba“ i pritom je obećala da će se i dalje rado odazivati na svaki poziv na gostovanje, kao i da je sigurna da će vredne domaćice iz Ćuprije rado uzvratiti posetu Resavskom kraju.

„Zahvaljujemo se domaćinima na odličnoj organizaciji dočeka, posete Muzeju, takmičarskom delu, odličnoj zakusci, druženju, muzici…
Pohvaljujemo našu dragu članicu Nurković Dragicu na osvojenom I mestu u brzom heklanju“.

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA VESTI GRADA DESPOTOVAC