U ĆUPRIJI NA GRADSKIM BAZENIMA SLAVIJA 6. JULA TIJANA eM I NANI

Ćuprija- Ako volite pesmu ŽENU OD SULTANA, onda 6. jula svi na Gradske bazene „Slavija“ u Ćupriji, gde će vas od 22 časa čekati TIJANA eM, ali i mladi pevač NANI koji je u vrtoglavom usponu.

O Naniju smo već više puta pisali, a što se tiče pevanja, tu nema šta da se piše, jednostavno, vrhunski vokal, koji puni klubove širom Srbije.

Cena karte za ovaj muzički spektakl je 1200 dinara, dok je u pretprodaju u EGO PUB-u cena 800 dinara. A da vašu kartu i mesto rezervišete na vreme pozovite broj 069/4-300-400.

Mnogim pevačima kao i TIJANI eM, pesma postane zaštitni znak, ali ono što je jedinstveno kod nje je što je broj pregleda pesme ŽENA OD SULTANA preko 110 miliona.

Naravno, snimila je TIJANA još hitova, poput dueta Rasta i Tijana eM – BANDIT, duet MC Stojan i Tijana eM- A TI, A TI i drugi.

Ali Tijana može, a sigurno i jeste ponosna na ovaj hit koji je obeležio jedno vreme, samim tim što viralnost ove pesme ne opada, a to je bitno.

Sve ovo gore navedeno dovoljno je veliki razlog da 6. jula posetite gradske bazene „Slavija“ u Ćupriji i uživate u ovom muzičkom spektaklu.

I da se ne zaboravi, GRADSKI BAZENI ĆUPRIJA –6. JUL, ČEKA TE TIJANA eM, I NANI.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA