TRANSILVANIJA 3 na gradskim bazenima u Ćupriji !!!

  • Izvor: Ustanova kulture Ćuprija/Ž.P.

17/08/2018

[views]

Ćuprija-Kao i svakog leta, tako se i sada nastavlja tradicija projekcija filmskih blokbastera na gradskom bazenu na Slaviji. Ovog puta je u pitanju animirani film za decu-Transilvanija 3. 

m>SADRŽAJ:
Kako je upravo Drakula taj koji osigurava drugima ugodne praznike, sada je konačno došlo vreme i z njegov odmor! Luksuznom krstarenju ne može odoleti ni ostatak njegovog čopora. Čudovišta se na kruzeru sjajno zabavljaju uživajući u raznim sportskim aktivnostima, fenomenalnoj hrani i fantastičnim ekskurzijama. No, ono što im u jednom trenutku prekine zabavu je jedna neočekivana ljubav.
Čim napuste luku, razviće se romansa između Drakule i misteriozne brodske kapetanice Erike. Sada je red na Mejvis da glumi zaštitnički nastrojenog roditelja! Niko ne zna da je Erika zapravo potomak Abrahama Van Helsinga, drevnog neprijatelja Drakule i svih ostalih čudovišta!

TAXI S3 (600 x 155)
doberman 124) (600 x 150)

 Ustanova kulture i Sportski centar ADA organizuju projekciju animiranog filma TRANSILVANIJA 3 na bazenima Slavija i velikom platnu!
Projekcija filma je u utorak, 21. avgusta, sa početkom  u 20:30 časova a cena karte je 250 dinara. Karte je moguće kupiti na dan projekcije na biletarnici bazena Slavija od 10 časova do početka projekcije. Dobrodošli!

Uživajte uz najnovije filmske hitove na najlepšem mestu u gradu! 

OBAVEŠTENjE:
U slučaju vremenskih neprilika, projekcija filma Transilvanija 3 neće biti održana.

VESTI GRADA ĆUPRIJA