Tradicionalna 15. „CREVARIJADA“ u Moravskom parku u Ćupriji poslednje nedelje u julu

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: TO Ćuprija / MEDIA PS

Poštovani Crevari i ostali ljubitelji specijaliteta sa roštilja, dobre zabave i kvalitetne muzike, sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je pred nama 15. Crevarijada!

Tradicionalna gastronomska manifestacija Crevarijada ove godine obeležava svoj jubilej.

Od 2006. godine, kada je održana prva manifestacija, Crevarijadom je prodefilovalo na stotine takmičara, folkloraša, izlagača i najeminentnijih estradnih umetnika, do ko zna koliko hiljada posetilaca koji su dolazili u Ćupriju kako bi probali crevca na žaru i uživali pored Velike Morave.

U početku, Crevarijada je menjala datum održavanja, lokaciju, pa čak i koncept, da bi danas ona postala pravi nacionalni brend koji je itetako prepoznatljiv na tržištu.

Pravo gastronomsko čudo, kako ga nazivaju mnogi mediji, ove godine 15. put zaredom, održava se 28. jula u Moravskom parku u Ćupriji sa početkom u 12 časova.

Pored degustacije crevaca na žaru i ostalih scecijaliteta sa roštilja, posetioci će imati prilike da uživaju u bogatom zabavnom i muzičkom programu.

„Mnogobrojna iznenađenja se spremaju i za najmladje, a što se takmičara tiče, spremni smo da ih ove godine nagradimo i vrednim novčanim nagradama. Formular za prijavu takmičarskih ekipa možete preuzeti lično u prostorijama Turističke organizacije opštine Ćuprija ili na našem na sajtu https://turizam.cuprija.rs/. Do tada uživajte u ostalim manifestacijama i događajima koji se održavaju u Ćupriji“, poručuju iz TO Ćuprija!

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

DRUŠTVO SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA