JKP Ravno 2014 iz Ćuprije izlazi na poziv gradjana kada god treba

Autor i foto: Saša Prokić

Ćuprija- Pre nekoliko dana, u ulici Blagoja Parovića na početku ulice, zbog tranzita vozila, napravila se rupa u blizini šahte.

Foto: Saša Prokić

Usled mimoilaženja vozila na tom mestu se moralo usporiti. Na naš poziv direktoru JKP “Ravno”, Dejanu Ristiću, da se interveniše da se rupa zatvori, to je i učinjeno.

Ristić važi za nekog ko je često u kontaktu sa narodom i da je veoma često na terenu ma gde da se izvode radovi, pa zato nas i nije iznenadilo kada smo ubrzo posle poziva videli ekipu JKP Ravno da popunjava rupu asfaltom.

Tako je i ovaj put, kao i mnogo puta do sada, direktor JKP Ravno 2014, Dejan Ristić na naš poziv kada bismo nešto videli, reagovao. Ali takodje i na poziv gradjana Ćuprije uvek se trudi da u što kraćem roku pošalje ekipe JKP Ravno da reše problem, ma gde bio na području opštine Ćuprija.

Takodje treba napomenuti da se radne ekipe JKP Ravno po celom gradu aktivne, kako na košenju trave, tako i na preventivnom čišćenju svih šahti u ulicama u Ćupriji.

Naredne nedelje JKP “Ravno 2014” planira radove na krpljenju udarnih rupa u gradu pa je Ristić zamolio je naše sugradjane da imaju strpljenja i tolerancije za eventualne gužve u saobraćaju, rekao je za naš portal Dejan Ristić direkor JKP Ravno 2014 Ćuprija

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

PRIJATELJ  TEKSTA

VESTI GRADA ĆUPRIJA