Erić ponovo narodni poslanik-Odmah posle polaganja zakletve ovako se obratio građanima

PR tekst JOŠ NIJE KASNO – UPIS JE U TOKU !

cuprija.rs

Među 250 poslanika, direktno biranih predstavnika građana, u Narodnoj skupštini Republike Srbije i u narednom mandatu naći će se magistar Ninoslav Erić, predsednik Skupštine opštine Ćuprija. Odmah posle polaganja zakletve, narodni poslanik Erić ovako se obratio građanima opštine Ćuprija:

Foto: cuprija.rs

„Danas sam ponovo položio zakletvu narodnog poslanika u Narodnoj Skupštini Republike Srbije. Trudiću se da obezbedim investicije za komunalnu infrastrukturu, za nova radna mesta, za nove fabrike, za novu industrijsku i trgovinsku zonu, za bolji život i lepšu Ćupriju.

Građani Ćuprije, hvala Vam na podršci. Vaše poverenje i podršku koju ste nam dali na predhodnim izborima nećemo nikada da izneverimo! Borba se nastavlja … za lepšu i bolju Ćupriju, za lepšu i bolju Srbiju“, istakao je Ninoslav Erić u objavi na društvenim mrežama. a prenosi i opštinski sajt cuprija.rs

Inače, poslanici danas nastavljaju rad, a na dnevnom redu je izbor predsednika Narodne skupštine, potpredsednika, imenovanje generalnog sekretara, kao i izbor članova radnih tela i članova stalnih parlamentarnih delegacija u međunarodnim institucijama i organizacijama.

cuprija.rs

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA