Ćuprija je 31. jula bila centar velike gurmanske manifestacije-Održana je 13. po redu Crevarijada(VIDEO)

PR tekst JOŠ NIJE KASNO – UPIS JE U TOKU !

Autor: Saša Prokić

Ćuprija- Ove godine 31. jula održana je 13. po redu Crevarijada. Iako je u predthodne dve godine bilo tako kako je bilo zbog kovid sitacije, meštani Ćuprije, ali i drugih gradova u Pomoravlju kao i iz drugih gradova Srbije uputili su se u nedelju 31. jula u Ćupriju na ovu gurmansku menifestaciju.

I ova Crevarijada kao i godinama unazad, bila je posećenija od prethodnih. Bilo je tu i crevaca, i ića i pića, jer su sve vredne takmičarke napravile i ukusnu hranu, takmičari su, pored crevaca, pekli kobasice, roštilj, a nije zaostalo ni pečenje, jagnjeće, praseće, bilo je sokova, domaćeg vina, rakije, medovače, džemova….

Najbolji i najmaštovitiji majstori ove  gurmanske manifestacije dobili su vredne nagrade, ali svi su se složili u jednom -da nije bilo bitno ko će da pobedi već da se napravi dobra zabava u Moravskom parku.

U toku dana, popodne, svoje tačke izvele su folklorne grupe iz ćuprijske opštine i gosti oz gradova u Srbiji i inostranstvu. I ovog puta bilo je prepuno, veliki broj takmičara,  ali i posetilaca učinili su da Ćuprija postane centar Srbije, na jednoj lepoj manifestaciji koju je muzički začinio Željko Šašić..

Željko Šašić je umesto najavljenog početka od 21 čas, svoj nastup počeo već oko 20, 30 i pevao sve do 22,30 a Ćupričani su uživali u njegovom nastupu i pesmama, te su svi pošli kući pevišeći Željkove pesme. Do sledeće Crevarijade, pozdrav iz Ćuprije.

U našem video prilogu možete videti jedan kraći video kako je bilo na početku Crevarijade i šta je sve privuklo pažnju našem objektivu.

A da je stvarno bilo spektakularno, govori viralnost video snimaka i fotografija kojih ima na društvenim mrežama.

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA