Uspešno završen VIOLA 035 KUP u Ćupriji –Učestovale 52 ekipe

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Saša Prokić

Prethodnog vikenda, tj u subotu i nedelju, 16, i 17. aprila na stadionu Radničkog u Ćuprji održan je dvodnevni turnir za mlađe kategorije “Viola 035”

Foto: MEDIA PS

U oba dana više od 500 mališana od 2010.-2013. godišta pokazalo je veliko fudbalsko umece. Prvog dana, kao što smo već pisali, najbolji su bili DIF iz K. Mitrovice u kategoriji 2010. a u kategoriji 2012. godište FK Jagodina iz Jagodine. Ova deca nisu osetila promenu vremena koja se samo u dva dana promenila od sunca u subotu do kiše u nedelju, već su pokazali veliki profesionalizam.

Drugog dana u kategoriji 2011. godište najbolji je bio FK Čukarički, 2. mesto DIF iz Kosovske Mitrovice, 3. Duel iz Kruševca, dok je četvrti bio Olimpik iz Beograda.
U kategoriji 2013. godište najbolji je bio ponovo Čukarički iz Beograda, drugo mesto je zauzeo Duel iz Kruševca, 3. mesto DIF iz KM, dok je četvrti bio FK Jagodina iz Jagodine.

Kada se sve sabere u ova dva dana, Ćuprija je bila bar na trenutak van političkih i drugih svakodnevnih dogadjaja jer su ovi mali znalci fubala skrenuli pažnju na sebe..

I kao što smo već pisali bilo je tu 52. ekipe a sama imena klubova iz kojih dolaze govore za sebe. To su Partizan, Čukarički, Crvena Zvezda, Bubamara Beograd, Olimpik Beograd, Dif K. Mitrovica, Prestiž Vranje, Nacional Niš, Atletiko Niš, Jagodina, Duel Kruševac, Trio Paraćin, Junior Jagodina, Zaječar 019, Kalča Varvarin, Kolonija Smederevska Palanka, Trgovački Petrovac na Mlavi, Morava Ćićevac, Sušica Kragujevac, Atletiko Niš, Timok Zaječar, Morava Ćuprija 1918 i mnogi drugi.

POVEZNI TEKSTOVI

ŠKOLA FUDBALA VIOLA 035 NA STADIONU RADNIČKOG U ĆUPRIJI

MALI, VELIKI TURNIR U ĆUPRIJI

PRVOG DANA TURNIRA U ĆUPRIJI PREPUNO-NAJBOLJI DIF IZ K.MITROVICE I FK JAGODINA IZ JAGODINE


Veliki broj roditelja i prijatelja dece koja su učestvovala došli su na stadion Radničkog u Ćupriji, kao i lokalni meštani da prate ovaj turnir.
Organizatori ovog turnira kažu da vreme nije baš bilo najbolje i sigurni su da bi još veći broj gledalaca bio, ali da je sve proteklo bez incidenata.

Foto: Vlada-Micko

Navijači, kao i deca učesnici turnira pohvalili celokupnu organizaciju koju je organizovao FK Viola 035.
Svi su u jednom složni, ona deca znaju da igraju fudbal.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT VESTI GRADA ĆUPRIJA