U poseti kapitanu RK „Karadjordje“ Ivici Kariću!!!

 

  • Autor:Z.P/ Foto:Dragoslav Spasić

23/11/2017

Topola-Novinar portala media-ps.rs , Dragoslav Spasić je posetio kapitena i jednog od najboljih igrača Superligaša iz Topole .

ma vas na utakmicama pa smo hteli da se informišemo šta se desilo.  -Povredio sam se na treningu pre 10 dana, pokidao sam meniskus, odmah su me primili u bolnicu i zakazali hitnu operaciju koja je uradjena u utorak 14.11. 2017 g. Trajala je oko 3 sata. Pustili su me kući i sad sam na štakama a  čekam da poskidam konce, oko 2 meseca je oporavak. -Kako je protekla operacija , šta kažu doktori da li će biti sve u redu ? Operacija je protekla dobro,rađena je u totalnoj anesteziji . Bitno je da ligamenti nisu oštećeni, sada predstoji oporavak .


Kada ćemo da vas očekujemo ponovo na treninzima ? -Sve zavisi od brzine oporavka ali ja jedva čekam da se pridružim ekipi i da pomognem drugovima da ostvarimo što bolje rezultate .Još nešto bi hteo da dodam . Vi ste jedini novinar koji me posetio i interesovao se za mene i zato sam vam neizmerno zahvalan . -Mi smo uvek uz naše vrhunske sportiste i na terenu a i van njega. Želimo vam brz oporavak i hvala na razgovoru. -Hvala i vama!                      Portal www.media-ps.rs  Ivici Kariću želi brz oporavak

NAJNOVIJE VESTI

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

SPORT VESTI GRADA TOPOLA