U Jagodini prošle srede održano Opštinsko takmičenje osnovnih škola u malom fudbalu za devojčice i dečake

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor, foto:Zoran Ilić

U Jagodini je prošle srede održano Opštinsko takmičenje osnovnih škola u malom fudbalu za devojčice i dečake.

U obe konkurencije je ukupno bilo 11 ekipa iz pet gradskih i tri seoske škole.

Učenici OŠ „Ljubiša Urošević“ su osvojili prvo mesto i sa ženskom i sa muškom ekipom, koje su činila deca iz Rakitova, Končareva i Ribara. Ovaj izuzetan uspeh devojčice na čelu sa profesorom Zoranom Ilićem su ostvarile pobedama nad odličnim ekipama iz OŠ „Joca Milosavljević “ i OŠ „Rada Miljković“ u polufinalu i finalu. Dečake je vodio profesor Dejan Jevremović, a snage su odmerili sa ekipama iz OŠ „Milan Mijalković“, OŠ „Radislav Nikčević“ i OŠ „Boško Đuričić“.

Žensku ekipu su činili: Elena Kostić, Maja Arsić, Anđela Gavrilović, Milica Dimitrijević, Tea Trifunović, Petra Mihajlović, Teodora Filić, Jana Milutinović, Nevena Denić, Antonina Mihajlović, Maša Pajić, Andrijana Veljković, Iva Krstić .

Muška ekipa je bila u sastavu: Viktor Kostić, Luka Jovanović, Luka Ivanović, Luka Stanković, Djordje Jovanović, Dušan Filić, Danilo Marković, Filip Perić, Matija Mitić, Lazar Đokić, Viktor Vasić, Ilija Vulić. Učenici Osnovne škole iz Ribara predstavljaće našu opštinu na Okružnom takmičenju 06.04.2022. godine u Rekovcu.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA JAGODINA